Spel inlagda av jonaaas

- Klurigt pussel spel där du har fem minuter på dig att klara av själva pusslet. Bygg ihop tunnlarna för att komma till nycklarna, väldigt klurigt och det krävs att man har tålamod och kan tänka snabbt. WASD för att flytta dig och P för att pausa.
Tankespel   7 maj 2012   Klick: 8 378   Betyg:
- Målet är att föra de färgade partiklarna till sin rätta ring, och vilken ring partiklarna ska flyttas till ser man beroende på vilken färg den har. Simpelt men lite tankekrävande spel, då partiklarna flyger åt olika håll och inte rakt emot ringen. Dra de pilar som finns på varje bana för att flytta partiklarna.
Tankespel   28 feb 2012   Klick: 7 948   Betyg:
- Få glödlampan att lysa genom att flytta på olika el-stationer som kommer föra strömmen till glödlampan. Simpelt men tankekrävande spel där man måste spela smart.
Tankespel   24 jan 2012   Klick: 13 187   Betyg:
- Sätt ut bomber på banan för att de zombies som finns ska försvinna. Du måste tänka smart, och placera ut bomberna så pass bra att de zombies som finns dör. Enkelt spel men som kräver tålamod, använd dig utav musen.
Tankespel   14 jan 2012   Klick: 15 023   Betyg:
- Rädda dina vänner som sitter fast i isblocken, förstör snöspökena som flyger runt på banan genom att putta isblocken mot spökena och sedan in i väggen. Lite klurigt eftersom du måste undvika spökena så du inte blir ett spöke själv.
Tankespel   14 jan 2012   Klick: 2 954   Betyg:
- Här ska du stänga in en tiger med hjälp av att placera ut runda bollar som inte tigern kan gå över. När du stängt in tigern helt, har du klarat banan. Du placerar ut bollarna med hjälp av musen.
Tankespel   2 jan 2012   Klick: 10 336   Betyg:
- Du ska flytta din figur förbi röda passerande farliga gubbar och samla dem gröna. Du styr med musen, ett litet men ganska underhållande spel!
Tankespel   1 jan 2012   Klick: 5 289   Betyg:
- En efterföljare på Liquid Measure 2 men här har vi Dark Fluid. Här gör vi samma sak som i de andra spelen, vi ska fylla baljor med vatten. För att göra det så måste vi placera ut olika rör som forsar vattnet dit. Du använder endast musen här.
Tankespel   30 dec 2011   Klick: 14 417   Betyg:
- Steampunk går ut på att man antingen ska rädda en hjälte eller putta ner en hjälte, beroende på hur snäll dessa hjältar är. Det gör du genom att ta bort eller göra så att vissa föremål rör på sig och på så vis puttar ner hjältarna. Ett ganska simpelt spel men många banor att klara av! Lycka till.
Tankespel   28 dec 2011   Klick: 16 669   Betyg:
- Ett små gulligt spel där du ska få en liten kloss att hamna på sin rätta position som är brevid "mamma-kloss". Försök få så lite klick som möjligt för att få den bästa poängen, samt få en guldstjärna! Här använder du endast musen.
Tankespel   28 dec 2011   Klick: 7 272   Betyg:
- Styr din "hotdog" det vill säga varm korv och plocka massor av diamanter för att få komma till nästa bana. Man måste undvika massvis av olika hinder på banan, och ibland kan det bli väldigt jobbigt. Det blir bara svårare och svårare. Du styr med piltangenterna.
Tankespel   27 dec 2011   Klick: 3 488   Betyg:
- Använd dig av ett sorts förflyttnings-vapen som förflyttar föremål samt monster och placerar de på ett valfritt ställe. Tankekrävande spel där man måste tänka till lite innan sina drag så att man inte dör. Du styr med musen och piltangenterna.
Tankespel   25 dec 2011   Klick: 9 374   Betyg:
- Med flera olika gubbar, som har olika specialiteter så ska du samla ihop godiset och bekämpa fiender och låsa upp nya gubbar i varje nivå. Väldigt underhållande, tankekrävande spel där man faktiskt måste använda sig av alla gubbar och dess förmågor för att ta sig till nästa nivå. Lycka till!
Tankespel   24 dec 2011   Klick: 7 334   Betyg:
- Du har kontrollen över en linbana och ska transportera människorna till säkerhet. Undvik monster, föremål och andra saker för att komma i mål med så många passagerare som möjligt. Använd piltangenterna för att kontrollera linbanan.
Tankespel   23 dec 2011   Klick: 12 359   Betyg:
- Du har fått i uppdrag att slakta aliens med hjälp av dina klor. Katter och aliens är utplacerade på banan och du ska få alla aliens att försvinna, och det gör du genom att på något sätt få dessa aliens att komma till katterna. Låter väldigt udda men det krävs att man tänker till! Använd dig utav kanoner för att även flytta katterna i vissa fall.
Tankespel   21 dec 2011   Klick: 11 188   Betyg:
- Tryck så snabbt som möjligt på blomman som flyger runt på banan. När du rör runt din muspekare så kommer blomman åka åt ett annat håll, eller åka emot din muspekare. Simpelt spel men bra underhåll! Lycka till, skulle varna er med kort stubin!
Tankespel   21 dec 2011   Klick: 6 299   Betyg:
- Målet är att ta sig till dörren på varje bana. Du kommer behöva rotera gröna block för att kunna ta dig till nästa bana. Här kommer din tålmodighet att prövas på, och skicklighet när du ska rotera de gröna blocken. Dem roterar i 3D och det är väldigt svårt i början. Styr med WASD eller piltangenterna, hoppa med mellanslag och rotera föremål på banan med din mus. Lycka till, det kommer behövas!
Tankespel   18 dec 2011   Klick: 9 025   Betyg:
- Använd dig av olika sorters färg-gelé-figurer för att klara dig för hinder som du kommer stöta på. Blå kan hoppa, röd kan dyka och grön kan äta trä. Kombinera detta så får du en väldigt effekiv gelé-figur. Samla på dig olika sällsynta grejer på banan så som spjut eller symboler. Du styr med piltangenterna.
Tankespel   20 nov 2011   Klick: 27 914   Betyg:
- Fint och avslappnande spel där man ska ändra riktning på olika färg-strålar så att dem fyller en stjärna med den färgen. Du använder de lila föremålen på banan för att flytta på strålarna, vissa går inte att flytta men det märker du i spelets gång. Lite klurigt, men väldigt skönt att spela.
Tankespel   18 nov 2011   Klick: 10 796   Betyg:
- Udda klickar-spel där du ska skrämma oskyldiga människor. Klicka dig fram för att flytta föremål och göra andra grejer för att ta dig fram till de oskyldiga människorna på banorna. Varning: Högt skrik när du klarar banan.
Tankespel   16 nov 2011   Klick: 16 217   Betyg:
1 2 3 4 5