Spel - Mmo - Senaste

- Woozworld är en rolig och unik virituell värld för tonåringar! Den massiva multiplayer världen är fri att vandra runt i. Det är bara att skapa en avatar och spela online och gå med i genemskap med miljontals spelare. Du kan också skapa din egen värld att hänga i, klä upp din avatar med snygga kläder och accessoarer. Enjoy!
Mmo   24 nov 2011   Klick: 5 744   Betyg:
- League of Legends (LOL) är ett spel som fungerar ungefär som warcraft3-modden DotA. Dock är League of Legends gratis! Du spelar 3on3 eller 5on5 och ska med dina lagkamrater utrota motståndarnas vakttorn och bad. I början väljer du en hero, totalt finns det 80 st olika heros med olika skills och magier. Samtidigt som det kommer minions som är datorstyrda soldater som varje lag har. När du dödar dessa, ett vakttorn eller en motspelare får du pengar som du kan köpa magier, rustningar och annat behövt under matchens gång. Om du inte har spelat detta så rekommenderar vi det starkt.
Mmo   18 okt 2011   Klick: 20 619   Betyg:
- Driv ett sjukhus genom att göra dina patienter friska. Det finns totalt 77 sjukdomar och 77 botemedel och 2 städer att hålla koll på. Perfekt mmo för den som har lite tid över så här i sommarhettan.
Mmo   6 jul 2011   Klick: 13 998   Betyg: