Spel - Strategi - Senaste

- Ett wormsliknande spel där du ska eliminera alla motståndare från banan, till din hjälp har du diverse vapen. Nytt med det här spelet är att du slåss på planeter, så istället för att ha en gravitation att räkna med när du skjuter måste du nu tänka på hur planeterna ser ut, och hur stora dom är för att kunna t.ex träffa någon på andra sidan planeten. Mycket underhållande spel!
Strategi   31 dec 2010   Klick: 64 635   Betyg:
- Ett väldigt häftigt spel, otroligt välgjort, ni som spelat Dragon Age kommer verkligen känna igen er, det går ut på att levla din gubbe och bli stark nog för att kunna klara dig på resan genom grottorna. Det gäller att vara smart och taktisk för att kunna klara spelet!
Strategi   31 dec 2010   Klick: 17 959   Betyg:
- Du ska skydda din stad mot anfallande zombies genom att skicka ut bönder och olika soldater för att trycka tillbaka alla zombies. Börjar ganska lätt men blir väldigt svårt när du klarat några levels.
Strategi   23 dec 2010   Klick: 239 999   Betyg:
- Du är i kontroll över ett robotlag och har i uppdrag att eliminera alla andra robotar. En enkel beskrivning av spelet skulle vara en blandning mellan robot wars och warlords. Bygg dina egna robotar och försök utnyttja motståndarens svaghet mot honom.
Strategi   17 dec 2010   Klick: 47 095   Betyg:
- Ett stort RPG-spel som har väldigt mycket likheter med gamla zeldaklassikern, men med bättre grafik. Gör olika rörelser på A, S och D, tryck upp ditt inventory/menyn på mellanslag. Du ska springa runt i världen och göra uppdrag för folk, samt samla pengar genom att döda monster, slå sönder gräs (?) med mera. Väldigt underhållande! Tryck G för att komma till walktrough om det behövs.
Strategi   13 dec 2010   Klick: 20 109   Betyg:
- Staden har blivit attackerad av en fientlig armé! Bygg upp din armé med starka militärer och ta tillbaka gatorna! Försök att inte förstöra staden när du håller på! Styr med WASD och sikta/skjut med musen. Samla pengar genom att slutföra uppdragen som du ska, undvik att döda civila, och rädda vip-personer. När du har pengar kan du köpa nya soldater. Samla stjärnor för att levla dina soldater.
Strategi   13 dec 2010   Klick: 49 804   Betyg:
- SteamBirds Survival går ut på att du ska överleva så länge som möjligt, när du gör det tjänar du så mycket pengar som möjligt, och av pengar kan du köpa nya flygplan när du dör. Det är ett rundbaserat spel, där du planerar hur du ska göra din flygning, sedan startar man rundan uppe i högra hörnet. Tänk på att ta så många powerups som möjligt, för dom ger även extra pengar.
Strategi   12 dec 2010   Klick: 25 718   Betyg:
- Ett litet roligt TD-spel som är ganska unikt i sättet du får pengar, du får inte pengar för motståndare du dödar, utan istället så har du en regelbunden generator som genererar pengar, men för att få dom måste du klicka på den, och den kan endast laddas 4 gånger, sedan går pengarna förlorade om du inte klickar på den.
Strategi   7 dec 2010   Klick: 35 332   Betyg:
- Du är en överlevande i en stad som blivit attackerad av farliga insekter! Med tiden hittar du kompisar, och hittar bättre vapen och utrustning. Du startar i ett lugnare område, men monsterna blir svårare och svårare! Gå runt och sök efter monster/föremål på dagen, sedan på natten kan du handla i affären och hantera din grupp.
Strategi   3 dec 2010   Klick: 136 079   Betyg:
- Ett nytt tillägg till BTD4 med fyra nya banor och ett nytt spelläge som heter deflation mode. I deflation mode börjar du med 50 000 och ska överleva på dessa så länge som möjligt. Nytt är också tower specialties som du låser upp efter att ha klarat några banor.
Strategi   23 nov 2010   Klick: 382 066   Betyg:
- Uppföljaren till storspelet Warlords. Nya soldater, nya lag och nya uppgraderingar! Nu kan du även strida mot andras slott, då behöver du katapulter och liknande för att vinna.
Strategi   23 nov 2010   Klick: 39 226   Betyg:
- Du ska få människorna att shoppa loss på din gata! Bygg så många och så bra köpcenter av olika slag som möjligt för att uppehålla och ta människornas pengar. Riktigt roligt spel, bygg köpcentrum och uppgradera dem för att klara banorna. Du kommer även behöva bygga olika föremål för att slöa ner deras framfart, som bänkar och tidningsställ.
Strategi   18 nov 2010   Klick: 72 061   Betyg:
- Du måste försvara ditt fort mot anstormande trupper! Det finns tre sorters vapen, kastvapen, pilbåge och skjutvapen. För varje monster du dödar får du erfarenhet, som du använder för att köpa nya vapen och liknande. För att använda kastvapen håller du in musknappen och siktar högt/lågt på skärmen. Tänk på att du kan ladda om ett vapen samtidigt som du använder ett annat.
Strategi   8 nov 2010   Klick: 63 514   Betyg:
- Ett falloutliknande spel där du är en ensam överlevare som måste kämpa och slåss för att överleva i ödemarken. Detaljerad tutorial finns i spelet, så det är lätt att lära sig. Kul RPG-spel!
Strategi   31 okt 2010   Klick: 14 893   Betyg:
- Stig i rankerna och utveckla en oslagbar karaktär i detta gladiatorliknande spel. Väldigt avancerade funktioner finns, som olika energi-inriktningar, olika klasser, olika raser och mängder av utrustning och vapen. Lägg sedan till att du har mängder av olika taktiker och slagtekniker att utnyttja och du har fått Apokalyx.
Strategi   26 okt 2010   Klick: 34 426   Betyg:
- I detta spel ska du studsa en boll emot olika färg klossar. Spelet är väldigt likt snake, du ska samla färg bollar så att du blir så lång som möjligt, men ändå ha kontroll över färgerna då du måste träffa rätt färg, för att hamna på rätt kloss. Ett ganska så simpelt men roligt spel, krävs tålamod!
Strategi   25 okt 2010   Klick: 50 316   Betyg:
- Bygg upp din by och förstärk dina trupper så du kan erövra motståndarens bas. Det gäller att balansera inkomsten mellan militär och ekonomisk styrka för att lättast kunna vinna spelet.
Strategi   24 okt 2010   Klick: 54 226   Betyg:
- Välj vilka soldater du ska ha i din armé, och sätt ihop bra bladningar av soldater för att spöa alla fiender. Kul strategiskt spel. Styr med musen genom att klicka på olika order och liknande.
Strategi   20 okt 2010   Klick: 38 760   Betyg:
- Välj först en ras, sedan spelar du ett Warlord-liknande spel där det gäller att förstöra motståndarens moderskepp. Det gäller att vara taktisk och möta motståndarnas skepp med rätt skepp. Riktigt kul spel
Strategi   18 okt 2010   Klick: 20 575   Betyg:
- Överlev mot mängder av zombies! Du kontrollerar ett gäng överlevare och måste bygga byggnader och samla ihop vapen och material from övergivna byggnader för att överleva.
Strategi   15 okt 2010   Klick: 32 867   Betyg:
1 2 3