Spel - Plattform - Senaste

Sida 1 / 4 Nästa
- Du är en överlycklig smiley som ska samla poäng och hoppa in i portaler. Styr enkelt med pilarna eller WASD. Lycka till. För mig laggar det lite skumt nog.. Så jag rekommenderar att inte ha för många tabbar uppe samtidigt.
Plattform   23 dec 2010   Klick: 82 376   Betyg:
- Överlev så länge som möjligt! För att klara det måste du byta gravitationen hela tiden, det kan du dock bara göra om du står på något, och se till att du hamnar på något när du byter gravitation! Finns även ett väldigt skoj Multiplayerläge! Mycket snabba reaktioner och reflexer krävs!
Plattform   10 dec 2010   Klick: 59 329   Betyg:
- Hoppa med gubben från plattform till plattform. Det låter enkelt men för att komma vidare på vissa ställen så måste du kolla i speglar. Genom att kolla in i speglarna, så kan du hoppa högre eller bli mindre. Du styr med piltangenterna och kollar in i speglarna med mellanslag. Du startar om banan med R men du kan även spela tillbaka genom att trycka mellanslag.
Plattform   10 dec 2010   Klick: 28 070   Betyg:
- Riktigt unikt spel, för en gångs skull så kan du spara massa tid på att faktiskt läsa och följa ledtrådar i spelet! Du spelar en gubbe som ska rädda världen, för det måste du få tag i kistan med svärdet i, men för att komma dit måste du hitta massa uppgraderingar.. Spring runt och samla på dig uppgraderingar, men tänk på att alla som behöver inte hjälp inte är snälla..
Plattform   9 dec 2010   Klick: 14 519   Betyg:
- Ett plattforms-spel som går ut på att man ska ta kristaller och sedan gå i mål. Ibland måste du använda dig av din ultimata förmåga att dra upp jord från marken som du står på. Ibland får du olika hjälpmedel som kan vara att man hoppar högre, springer snabbare m.m. Du styr med piltangenterna.
Plattform   3 dec 2010   Klick: 35 178   Betyg:
- Ett roligt litet plattformsspel där du är en blå riddare som ska spöa skiten ur alla fiender :) I början kan du inte attackera, bara röra dig och hoppa, men med tiden får du fler uppgraderingar. Döda alla monster och plocka upp diamanten de droppar för att låsa upp dörrar som leder vidare i spelet.
Plattform   2 dec 2010   Klick: 20 595   Betyg:
- K.O.L.M är ett roligt litet plattformsspel där du ska försöka samla ihop alla uppgraderingar till dig. Målet är att lyckas fly från labyrinten du sitter fast i. Spelet är lite liknande "Robot wants kitty" i stilen, du får springa fram och tillbaka och samla uppgraderingar för att klara längre och längre på spelet. Kul tidsfördriv!
Plattform   29 nov 2010   Klick: 12 700   Betyg:
- Ett roligt RPG/Plattformsspel som går ut på att slå ner dina fiender och besegra bossar. Det är även ganska kluriga banor, så du måste vara ganska smart för att klara banorna. Det gäller att kombinera styrningen av din gubbe och din trogna fågel.
Plattform   24 nov 2010   Klick: 33 185   Betyg:
- Du är ett Lama-djur som ska komma tillbaka till din flock. Använd piltangenterna för att hoppa och springa, och använd mellanslag för att byta gravitation. Mycket svårt och tidskrävande spel, riktigt beroendeframkallande! :-)
Plattform   19 nov 2010   Klick: 69 509   Betyg:
- Här ska du placera ut hjärnor som zombies sedan ska jaga, och tillslut på något sätt dö. Här sköts allting med musen, ett ganska simpelt men underhållande spel även det här.
Plattform   17 nov 2010   Klick: 43 472   Betyg:
- I Specter Spelunker Shrinks som spelet heter, ska du springa med din gubbe från checkpoint till checkpoint, vilket låter väldigt lätt. Det trixiga med detta spel är att du måste byta storlek på din gubbe, för att kunna ta dig förbi vissa hinder. Du styr med piltangenterna och hoppar med Z.
Plattform   16 nov 2010   Klick: 21 717   Betyg:
- I detta roliga spel ska du spela med en gubbe gjord av bläck. Ett fartfyllt spel där du ska ducka, hoppa och glida mycket för att ta dig förbi hinder. Du styr med piltangenterna. Väldigt roligt! Tips: Spring så fort du kan, men se till att ha kontroll så du inte springer in i väggen, eftersom du är gjord av bläck så går du sönder.
Plattform   11 nov 2010   Klick: 63 255   Betyg:
- Ett litet minispel där det går ut på att akta sig för fallande block sedan hämta upp guldmynten!
Plattform   7 nov 2010   Klick: 32 415   Betyg:
- I detta roliga spel ska du med din gubbe gå från start till mål med hjälp av piltangenterna. När man kommit lite längre så måste man spela in med ett spöke för att kunna komma vidare, annars är det omöjligt. Ett väldigt roligt och underhållande spel!
Plattform   31 okt 2010   Klick: 42 927   Betyg:
- Här kommer uppföljare till succén Mario Star Scramble 2. I den här världen så allting lite läskigare och spökande. Så det passar ju fint in till helgens Halloween! Spelet är faktiskt rätt trevligt även om banorna på första raden är väldigt enkla, när du kommer till värld 2 blir det lite jobbigare. Styr med piltangenterna.
Plattform   28 okt 2010   Klick: 66 903   Betyg:
- Ta dig hem helt enkelt. Styr med WASD eller pilarna. Sen kan du hoppa med space om du vill.
Plattform   27 okt 2010   Klick: 15 036   Betyg:
- Du är ett rymdskepp med mål att röva bort kossan till din bas! Välj mellan att spela med musen eller med tangentbordet. Akta dig för bomberna i luften, och akta dig för diverse farliga spikar och laserkanoner. Använd soptunnor för att utlösa bomberna och på så vis kunna komma förbi oskadd.
Plattform   27 okt 2010   Klick: 33 540   Betyg:
- Rita en väg för den streckgubbe till målet. Du flyttar gubbe med piltangenterna och hoppar med uppåtknappen. Mycket kreativt spel.
Plattform   26 okt 2010   Klick: 186 856   Betyg:
- Ett grymt kul spel som går ut på att hjälpa till varelse ut till rymden. Det finns mängder med olika vägar att nå dit, massa olika uppgraderar, utvecklingar samt träningsmöjligheter. Spelet blir grymt svårt på slutet, och det krävs mycket kordination. Perfekt tidsfördriv.
Plattform   21 okt 2010   Klick: 15 673   Betyg:
- En uppföljare på fragger, släng granater på bovarna för att spränga dem! Du måste ofta spränga bort klossar som är i vägen innan du kan nå bovarna.
Plattform   15 okt 2010   Klick: 62 240   Betyg:
1 2 3 4