Spel - Strategi - Senaste

- Ett rpg-spel som är en mix av Diablo och Street fighter. Uppgradera din gubbe och lär dig nya spells för att lättare döda fienderna. Styr med WASD och slåss med space. Gör spells med siffertangenterna och lär dig de olika slagkombinationerna med WASD.
Strategi   26 dec 2009   Klick: 176 153   Betyg:
- Hjälp jultomten att göra leksaker och dockor till barnen. Detta genom att bygga olika byggnader som blir till ett fabriksområde. Du har fem år på dig att göra så många julklappar som möjligt. Det finns 13 olika typer av byggnader och uppgraderingar till varje byggnad. God jul!
Strategi   24 dec 2009   Klick: 186 457   Betyg:
- Döda alla Roly-Poly-monsters med ett visst antal bomber. Använd musen för att placera ut bomber. Klara varje bana på så kort som möjligt för att få en så hög poäng som möjligt.
Strategi   11 dec 2009   Klick: 103 738   Betyg:
- Försvara din bas från fiender och kämpar dig fram till säkerhet. Pressa ditt område större, framåt och aktivera alla Rift-totems och transportera din stad Oden till säkerhet. Använd musen för att välja en struktur i nedre vänstra hörnet och placera den på kartan. Bygg samlare för att ge energi och torn för att bekämpa fiendens område som hela tiden växer. Kontrollera att alla strukturer är anslutna till staden. Tyvärr är det lång reklam innan spelet.. Men det är värt att lägga ner lite tid på faktiskt.
Strategi   26 nov 2009   Klick: 57 716   Betyg:
- Ett typsikt strategispel, där du ska skicka soldater från din egna bas mot motståndarens bas (datorn) för att förgöra den. Du väljer med musen vart på banan du vill att dina soldater ska komma ifrån. Det finns 5 missions.
Strategi   15 okt 2009   Klick: 51 311   Betyg:
- Gör trupper och invadera motståndarens bas. Du ska ta över 6 länder och skydda dem om du blir attackerad. Det finns 4 olika sorters trupper att köpa. Markera de trupper du vill flytta och klicka på bilden för att styra.
Strategi   14 okt 2009   Klick: 16 167   Betyg:
- Någon sorts tower defence spel, bygg upp din bas och skicka trupper mot din motståndares bas. Det finns 7 uppdrag.
Strategi   14 okt 2009   Klick: 48 872   Betyg:
- Skydda mänskligheten genom att döda attackerande pingviner i 7 banor med olika svårighetsnivåer. Du placerar ut torn med musen som sedan skjuter inom en viss räckvidd. Varje torn du bygger går också att uppgradera. Vissa torn skjuter bra i luften och vissa skjuter bra på marken, vissa både och osv. Planera ut dina torn på ett bra sätt för att inte släppa igenom några pingviner.
Strategi   1 okt 2009   Klick: 250 833   Betyg:
- Skydda staden och borgen Troy mot attackerande horder av fiender genom att skjut dem från ditt fort med mellanslag och köpa soldater av olika slag för dina pengar. Du får mer pengar för varje fiender du döda. För pengarna sen kan du också köpa schyssta uppgraderingar.
Strategi   17 sep 2009   Klick: 184 204   Betyg:
- Ett äkta strategi-spel där du ska bygga upp ett imperium. Du börjar från scratch med 5000 guldmynt som du kan köpa material för. Sen kan du resa runt i andra städer och sälja det du köpt dyrare för att få mer cash som du kan köpa uppgraderingar och anlita soldater för. Ett ekonomiskt spel blandat med krig! Du kan göra uppdrag åt två olika lag också där du belönas med olika saker varje level.
Strategi   12 sep 2009   Klick: 149 638   Betyg:
- Ett tower defense-spel som utspelar sig på ett papper. Placera ut vakttorn och skjut alla attackerande fiender. Sen kan du rita med markören på fiender för att göra skada. Det finns 5 st olika torn, 20 banor och 4 olika penslar med olika egenskaper.
Strategi   6 sep 2009   Klick: 99 734   Betyg:
- Året är 1944 och ditt uppdrag är att ta dig i land på Normandies kust och ta dig in i landet, men tyskarna kommer inte göra det lätt för dig. Du styr med musen och klickar dig till olika alternativ. Du kan också spela den tyska Campaignen på Armor Games hemsida. Genom att släppa iväg vågor med anfallare kan du avancera genom ingenmansland. Allt styrs med muspekaren. Du kan även köpa lite uppgraderingar som utvecklar bomber, soldater och skjutförmågor m.m.
Strategi   19 aug 2009   Klick: 119 160   Betyg:
- Din båt har gått sönder och dessutom strandat på en ö full av hemska fiender. Döda fienden och tjäna pengar så att du har råd att laga din båt och åka iväg igen. Du ställs emot ett stort antal med fiender som alla dödas med hjälp utav olika vapen vilket gör att du ständigt behöver byta vapen. Du kan köpa olika torn som kan döda vissa av fienderna, men dessa kostar pengar vilket du behöver för att reparera din båt så slösa inte i onödan. Klarar du av stressen?
Strategi   15 jul 2009   Klick: 70 662   Betyg:
- Ta över hela spelkartan genom att besegra alla andra motståndare i krig. På varje bana gäller det att förstöra motståndarens slott med hjälp av din hero och arme. Armen väljer du innan du börjar banan och då tillverkas soldater automatisk tills platserna för varje typ av soldat är fulla (det finns rätt många olika soldater). I början innan du startar en bana får du också välja vilket vapen du vill använda dig av. Efter varje bana kan du köpa uppgraderingar och grejor för dina cash du tjänar in. Det finns lite olika heroes att välja mellan.
Strategi   2 jul 2009   Klick: 367 419   Betyg:
- Insekternas världskrig har börjat och du ska se till att slå ut allt motstånd. Du börjar med ett eget näste, skicka sedan ut dina insekter till dom tomma gråa stackarna innan motståndaren gör det. Ju fler nästen du har ju fler insekter kläcks. När du har nog med insekter skickar du ut dom i strid för att ta över motståndarens bon och tillslut erövra världens.
Strategi   15 jun 2009   Klick: 124 486   Betyg:
- Tower defence spel där du i vanlig ordning placerar ut dina soldater längst med banan på det vis du tror är mest effektivt. Se till att dom dödar alla fiender innan dom tar sig igenom banorna, du förlorar ett liv för varje gubbe som passerar. Glöm inte bort att du kan uppgradera dina soldater genom att klicka på dom, men för att kunna uppgradera en soldat krävs att soldaten har den erfarenhet som krävs vilket den har när den lyser rött!
Strategi   11 jun 2009   Klick: 111 994   Betyg:
- Knuffa stenarna över dom röda rutorna så att dom blir gröna. När alla rutor är gröna klarar du banan. På många av banorna blir stenarna ofta låsta om du knuffar dom i fel ordning eller till fel ruta, så tänk noga ut en strategi innan du börjar varje bana.
Strategi   10 jun 2009   Klick: 30 955   Betyg:
- Tower defence spel med många olika banor. Bygg och uppgradera tornen för att enklast döda motståndarens arméer, släpper du förbi fler än 50 krigare är spelet över. Välj svårighetsgrad efter din egna förmåga! Lycka till
Strategi   7 jun 2009   Klick: 147 286   Betyg:
- Skjut bollarna så att dom får bollarna med stjärnorna att studsa mot matchande färg. Rotera plattformen med piltangenterna för att lättare hitta en bra vinkel på skotten. Ju färre skott du skjuter desto mer poäng får du.
Strategi   28 maj 2009   Klick: 30 674   Betyg:
- Du är manager för ett amerikanskt fotbollslag som du ska från div 5 till bästa ligan. Som manager kan du ändra positioner på spelarna och styra spelaren med bollen under matcherna. Efter varje match får du även pengar som du kan köpa olika typer av uppgraderingar för (träningar, bättre skydd och steroider). Varje säsong är 7 matcher efter varje säsong kan du byta spelare med andra lag beroende på hur mycket pengar du har.
Strategi   27 maj 2009   Klick: 106 889   Betyg:
1 2