Spel - Strategi - Senaste

- Försvara ditt slott och förstör motståndarens. Skapa en stor armé och skicka ut dem i strid mot onda sagan om ringen inspirerade fiender som du får pengar ifrån och kan köpa fler soldater eller utöka din mana. Du kan även skjuta med ditt slott och det behövs.
Strategi   19 dec 2008   Klick: 159 043   Betyg:
- Rita en linje med din mus som den rullande ninjan kan följa. Hjälp honom att samla alla stjärnor på varje nivå. Tryck mellanslag för få honom att börja rulla.
Strategi   18 dec 2008   Klick: 226 681   Betyg:
- Warfare 1917 är ett strategispel från förstavärldskigseran. Genom att fylla på skyttegravar, släppa iväg vågor med anfallare kan du avancera genom ingenmansland. Allt styrs med muspekaren. Du kan även köpa lite uppgraderingar som utvecklar bomber, soldater och skjutförmågor m.m.
Strategi   17 dec 2008   Klick: 335 900   Betyg:
- Ännu ett protector-spel. Här får vi möta en ny värld med nya banor. Den här världen är svårare än den tidigare och kräver mycket bra planering av placeringar och uppgraderingar. Nytt för detta spel är också ett gäng uppgraderingar. Till en början finns två soldater som kan utbildas i fyra genrer vardera efter detta finns fler grenar inom varje utbildning. Du kan se på respektive bana på statusbaren där nere vilka färger (utbildningar) som kommer att komma.
Strategi   29 nov 2008   Klick: 196 716   Betyg:
- Ta över så många byar som möjligt i en liten fantasivärld. Detta gör du genom att bygga upp en arme och uppgradera den. Du själv är också en gubbe i armen och kan själv vara med i kriget. Ett tips är att lägga melee-soldaterna längst fram och bågskyttar på bakre krigsledet. Allting styrs med musen.
Strategi   27 nov 2008   Klick: 100 562   Betyg:
- Placera ut torn av olika element och besegra vågor av fiender. Du förlorar om fienden får med sig alla element till starten. Du får pengar av att skjuta ner dem och tokens av bossar. Tokens kan du bl.a använda till att låsa upp ett nytt element torn.
Strategi   26 nov 2008   Klick: 262 115   Betyg:
- Detta spel går ut på att du ska ta över världen. Bygg anhängare till att försvara din bas, gör uppdrag för att få pengar och tillgång till nya resurser och ta över jorden en gång för alla. Spela spelet med ljud påslaget så blir tutorialen lättare och spelkänslan högre.
Strategi   25 nov 2008   Klick: 75 803   Betyg:
- Placera ut olika torn och hindra fiender att ta sig igenom banan. Det finns 6 olika torn, 9 olika effekter som hjälper dig och 6 olika spel alternativ och mängder av banor som sätter din skicklighet på spel. Välj dina torn noggrant.
Strategi   21 nov 2008   Klick: 23 073   Betyg:
- Lägger du 3 eller fler lika delar bredvid varandra så sprängs dem. Gör så tills vissa speciella delar hamnar längst ner. Du kan också få saker, tex blixtar och bomber som spränger vissa delar på planen.
Strategi   17 nov 2008   Klick: 215 513   Betyg:
- Det här spelet är sjukt tidsdödande. Efter bara några minuter fastnade jag helt och lyckades spendera 3 timmar utan att i princip märka det. Och då har jag klarat 5 banor av kanske 20. Spelet är ungefär som tower defense, men istället för vakttorn placerar man ut krigare som går att uppgradera. Till en början har man fyra olika soldater att välja mellan. Soldaterna kostar pengar, du börjar med ett visst belopp men får nya pengar när du dödar fiender. För varje bana du klarar får du en skillpoäng som du kan använda för att uppgradera olika saker. Målet med spelet är att ta över ett rike. Det gör man genom att klara samtliga banor. Lycka till med det :)
Strategi   12 nov 2008   Klick: 207 600   Betyg:
- Ett mycket trevligt strategispel som går ut på att ta över hela världen. Det börjar med att du får välja en hero som du senare kan uppgradera med olika vapen, rustningar m.m. Sen har du även en liten arme som du kommer att strida med. Krigen börjar dels när du attackerar en stad (bör inte göras i början) men även när du springer runt på land, eller åker båt på havet. Det tar ett tag innan man lär sig spelet och kommer in i det hela. Men det är det värt. Det är ganska tidskrävande så det passar bra för den som har en stund över.
Strategi   7 nov 2008   Klick: 590 853   Betyg:
- Ditt mål är att få en boll att komma till en röd fyrkant. Du ska dra streck som bollen kan rulla på.
Strategi   31 okt 2008   Klick: 288 947   Betyg:
- Du ska göra så kallade gem:s med din mana. Sen ska du sätta ut dem i tornen som finns på spelplanen, du kan kombinera gem:sen med varandra så att de blir bättre. Du kan göra fler torn på planen som du kan sätta gem:s i. När du går upp i level får du skillpoäng som du kan få bra skills/uppgraderingar med. Spelet sparas automatiskt efter varje bana.
Strategi   29 okt 2008   Klick: 221 635   Betyg:
- Du spelar baseboll och ska klara uppdrag.
Strategi   20 okt 2008   Klick: 17 227   Betyg:
- Det här spelet är ungefär som Worms. Man kan inte gå med sin gubbe, men man kan kasta den som en bomb. Sedan kan man använde ett vapen. Det kommer skattkistor i fallskärm från himlen som man tar upp för att få nya vapen. När man har dödat alla datorns gubbar så går man vidare till nästa bana.
Strategi   18 okt 2008   Klick: 9 581   Betyg:
- Du ska sälja saft och tjäna pengar. För pengarna kan du köpa reklam, tröjor/kepsar som ökar din popularitet, mer plats att ha ingredienser till din saft m.m. Du får välja pris på saften och receptet själv.
Strategi   15 okt 2008   Klick: 116 049   Betyg:
- Du är en spindel som ska käka ett visst antal flugor på en viss tid för att komma vidare till nästa bana.
Strategi   14 okt 2008   Klick: 6 130   Betyg:
- Det gäller att fylla ett rum genom att skapa bollar, vilket man gör genom att hålla muspekaren i rummet och högerklicka. Ju längre man håller in musknappen ju större blir bollarna. Man får inte komma i kontakt med någon av dom små bollar som far omkring för då förlorar man ett liv. Man får inte göra för många små bollar, för man har bara ett visst antal tryck på sig per bana.
Strategi   14 okt 2008   Klick: 15 967   Betyg:
- Ett spel där du ska styra en trekant genom en bana och undvika alla fyrkanter på vägen. Bakgrunden ändras beroende på hur långt du kommer och det går snabbare och snabbare hela tiden.
Strategi   14 okt 2008   Klick: 26 816   Betyg:
- Du ska bygga en berg och dalbanna. Ibland så kommer du att få se ett demo på hur du ska göra och ibland så amn du lägga till extra saker. När du har bygt klart så ska du trycka på play och om du vill stoppa så klickar du på stopp. Du ska också försöka att ta alla pengar genom att du bygger så att dem åker på pengarna.
Strategi   13 okt 2008   Klick: 18 014   Betyg:
1 2 3