Spel - Tankespel - Mest kommentarer

- Klicka runt på varje bana för att hitta play-knappen. Gör det på så få klick som möjligt. Klurigt och beroendeframkallande =) Om du fastnar kan du öppna walkthrough som länkas i spelet huvudmeny.
Tankespel   14 jan 2011   Klick: 210 689   Betyg:
- Sy ihop stackars fotbollsspelare som har råkat illa ut. Du har ett par verktyg att använda dig av, tänk på att det inte är på tid, men att ifall du är för seg så dör din patient. Här gäller det att vara väldigt stadig på handen. Lycka till!
Tankespel   31 jan 2011   Klick: 223 452   Betyg:
- Här har vi uppgraderingen till "Doodle God". Du ska som i första spelet skapa olika sorters element och i detta spel finns det ännu fler än i det första! Logiskt tänkande är det enda som krävs i detta spel, använd musen för att klicka dig fram!
Tankespel   21 maj 2011   Klick: 54 048   Betyg:
- Bob gillar pengar och i detta spel ska du placera ut plankor som ska få pengar att rulla till Bob. Det gäller att man tänker till när man placerar ut dessa plankor då plankorna tar slut ganska fort, så man får snåla lite.
Tankespel   20 jan 2011   Klick: 82 374   Betyg:
- Ett lite ledsamt spel som går ut på att man ska finna fel på bilderna och sedan rätta till dem. Underhållande nu när det är så tråkigt ute!
Tankespel   1 jan 2011   Klick: 34 513   Betyg:
- En uppföljare på Papa's Burgeria men här ska du baka tacos. Du kommer få in beställningar från olika personer och sedan ska du göra som beställningen säger. Du ska lägga på de ingredienser kunden vill ha, och den vill inte bli missnöjd för då får du mindre poäng! Tutorialen är väldigt bra att gå igenom, då lär du dig spelet, lycka till!
Tankespel   3 jun 2011   Klick: 203 917   Betyg:
- Uppföljaren i den härliga sushikattserien. Du ska helt enkelt äta dig smällfet för att klara olika grejer. Ganska roliga filmsekvenser i spelet. Sikta med musen och klicka för att droppa.
Tankespel   8 feb 2011   Klick: 51 582   Betyg:
- Reimagine.. ett spel som är extremt långt, spelet innehåller massvis av kända människor, ljud, låtar m.m. Några exempel är Ke$has TikTok och Justin Biebers låt Baby. Du ska utföra massvis av olika uppdrag som olika personer, det får du klura ut själv hur du ska utföra dem! Ju mer utmaningar du klarar av, desto mer kan du fixa med din egna karaktär.
Tankespel   28 maj 2011   Klick: 25 449   Betyg:
- Ett spel där det gäller att komma till dörren. Men dörren är ofta låst och öppnas lättast av att skjuta på dem röda föremålen. Tänk till och klara banorna med så lite skott som möjligt. Du styr gubben med WASD och skjuter med musen.
Tankespel   19 feb 2011   Klick: 29 019   Betyg:
- Crush the Castle 2 har släppt en ny version av spelet, nu är det dom bästa banorna som spelare har skickat in som är med. Använd din katapult för att slunga sönder byggnaderna och döda alla personer i byggnaderna med diverse olika ammunition för att klara banorna. Klicka med musen för att starta svingen, och klicka igen för att släppa.
Tankespel   14 apr 2011   Klick: 78 796   Betyg:
- Du ska få bort så många klotsar som möjligt från skärmen genom att lägga till olika typer av klossar på högarna, så det bildar obalans och allting rasar!
Tankespel   24 jan 2011   Klick: 40 866   Betyg:
- Du styr med piltangenterna och det gäller att träffa dem olika knapparna som slår av vissa färger. Det behöver tänka lite.
Tankespel   2 feb 2011   Klick: 37 604   Betyg:
- Skjut iväg den gula bollen för att slå ner dom blåa. Undvik dom röda väggarna och få ner alla blåa bollar på så lite skott som möjligt. Samla poäng och klara av massor av banor.
Tankespel   15 feb 2011   Klick: 37 435   Betyg:
- Skjut iväg en boll från en kanon som sedan få en så bra bana att den åker till målet som är en sorts portal. Här gäller det att du siktar och skjuter i rätt sekund så den inte åker för långt eller för kort. Du siktar och skjuter med musen.
Tankespel   4 feb 2011   Klick: 72 840   Betyg:
- Skjut ner block med hjälp av att skicka ut ett självmordsbenäget troll som har en dynamit på ryggen. Ganska lätt spel men många roliga banor. Ditt mål är som sagt att få ner alla block från plattformarna. Du skickar ut ditt troll med hjälp av musen.
Tankespel   22 feb 2011   Klick: 44 567   Betyg:
- Ditt mål är att göra alla människor till vampyrer men det är inte så lätt som man kan tro. Du ska flytta vampyrer på olika sätt och det finns vissa saker på banan som kan döda dig, och hindar dig från att göra dessa människor till vampyrer. Detta får du lista ut själv, lycka till!
Tankespel   4 maj 2011   Klick: 39 687   Betyg:
- 30 söta små banor att klara sig igenom. Klicka på rätt ställe och i rätt ordning på varje bana.
Tankespel   4 nov 2011   Klick: 99 271   Betyg:
- Skicklighetsspel som är i lite Tetriskänsla, du ska samla objekten som faller från skyn i din båt, sedan när du har tre eller fler av en färg då kan du ta bort dem med mellanslag, förutsatt att du har båten i rätt "färg", byt färg med A och D; styr båten med musen, klicka/mellanslag för att ta bort klossar i ditt skepp.
Tankespel   5 feb 2011   Klick: 110 356   Betyg:
- Ett väldigt klurigt pusselspel. På varje bana är det flera geometriska figurer som har trasslat in sig i varandra, och genom att vrida och vänta på figuren ska du lyckas plocka bort allihopa, en i taget. Mellanslag för att växla mellan kameraläge och "plockabort"läge.
Tankespel   21 feb 2011   Klick: 45 523   Betyg:
- I detta spel ska du skära på vissa olika föremål för att göra så att din figur ramlar ner till målet som han ska till för att du ska kunna köra de andra banorna. Ett ganska lätt spel men många roliga banor att klara av, lycka till! Du använder bara musen här, för att skära. Tänk även på att du inte kan skära hur mycket som helst, så tänk innan du skär.
Tankespel   5 apr 2011   Klick: 63 291   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8 .. 10