Spel - Strategi - Mest gillat

- Ditt uppdrag i helhet är att inte låta några ballonger komma till slutet av banan. Detta gör du genom att köpa vakttorn m.m. för de pengar du börjar med. Varje gång du har sönder en ballong får du mer pengar och för varje ny nivå får du också mer cash. Det går också att uppgradera dina vakktorn med olika saker. Nytt för detta spel (om man jämför med Bloon tower defence 1) är de tre olika svårihetsgraderna som är tre olika banor, sen så har det tillkommit tre st nya vapen/torn. Dessa är boomerang, spikar och klister, allting hämtat från de andra Bloons-spelen.
Strategi   1 nov 2007   Klick: 1 124 292   Betyg:
- Ännu en trevlig version av Bloons med banor som är framröstade från Bloon World (speltillverkarens site). Här är 50 nya roliga banor. Det går som vanligt ut på att spränga ett visst antal ballonger på varje bana. Lycka till =)
Strategi   4 okt 2007   Klick: 910 206   Betyg:
- En blandning av det roliga spelen Bloons och tower defence. Här kommer det ballonger längs en bana. Ditt uppdrag är att smälla alla ballonger innan de hinner åka banan ut. Detta görs genom att köpa vakttorn som skjuter ballongerna och uppgradera dessa. Du får pengar för ballongerna du skjuter och för pengarna kan du köpa bättre vakktorn och fler uppgraderingar.
Strategi   17 aug 2007   Klick: 854 289   Betyg:
- Bygg vakttorn och skydda ditt command center mot alla fordon som attackerar. Du kan bygga sex stycken olika vakttorn med olika pris och skill.
Strategi   7 dec 2007   Klick: 336 917   Betyg:
- Flash version av Warcraft III:s Tower Defence där man ska bygga torn som du kan uppgradera längs vägen där vågor av fiender kommer som försöker ta sig till slutet av gången. Släpper du igenom 20 fiender så förlorar du.
Strategi   4 jun 2007   Klick: 566 104   Betyg:
- Uppföljaren till Sword and Sandals där principerna dem samma. Skapa en gladiator utrusta dig med vapen och rustning och ge dig ut på arenan. Nytt 2:an är att man kan använda magi, pilbåge och duellera.
Strategi   19 feb 2007   Klick: 344 915   Betyg:
- Välj mellan 26 olika väskor som innehåller en viss summa pengar. Det gäller då att ta en väska med så mycket pengar som möjligt i slutet så ligger det 1 miljon i en av de första väskorna du väljer så är det inget att hurra över. Du kan också ta bankens bud som stiger ju högre oddsen att få mycket pengar.
Strategi   14 maj 2007   Klick: 220 745   Betyg:
- En efterlängtad ny version av det välgjorda spelet Vector TD. Här kommer 50 nya banor sen är det nya typer av fiender som rör sig på ett lite speciellt sätt. Ditt uppdrag är att hindra vektorera från att komma till slutet av banan. Detta gör du genom att köpa vaktorn och uppgraderingar till dessa för pengarna du tilldelas. Tänk på att du får ränta på pengarna. Spelet är lika beroendeframkallande som 1an, så akta er. Lycka till!
Strategi   22 dec 2007   Klick: 288 545   Betyg:
- Ett multiplayerspel där du först får spela några banor singelplayer för att lära dig spelet. Efter detta börjar spelet i multiplayer, då kör du mot 3 andra. Det går ut på att döda varandra och överleva till den siste. När du kört en gång kommer ett erbjudande från Logitech med rabatt på 20% om du fyller i din e-post. Vill du inte det kan du skriva typ xx@xx.com för att forsätta spela.
Strategi   13 aug 2007   Klick: 141 482   Betyg:
- Aliens attackerar jorden och ditt uppdrag är att hindra dom från att skjuta sönder en viktig atombombsbas som krävs för att jorden ska kunna skydda sig mot utomjordingar. Du får olika uppdrag och för varje uppdrag får du pengar du köpa bättre vakttorn, ammo och personal till.
Strategi   14 dec 2007   Klick: 171 666   Betyg:
- Ploga bort en viss procent av snön på parkeringen. När du uppnått målet så förtjänar du en varm kopp kaffe, så klicka på kaffet för att komma till nivå.
Strategi   13 okt 2007   Klick: 305 695   Betyg:
- Restaurangen Sushi go round behöver en ny sushikock och du ska provjobba som kock. För att göra olika rätter kan du läsa på recepten, du ansvarar även för att beställa in färskvaror. För att beställa använder du telefonen. Se till att kunderna får sin mat så snabbt som möjligt annars blir det sura och sticker. Då får du inga pengar. Varje bana har du ett uppdrag att få in en viss summa pengar. Pengarna får du efter kunderna käkat upp. Det blir svårare och svårare recept för varje bana och kraven på dig som kock höjs allt eftersom. Lycka till med jobbet!
Strategi   12 okt 2007   Klick: 152 822   Betyg:
- Ett kul tower defence-spel där du ska skydda ett tempel mot attackerande aliens. Du skyddar templet genom att köpa vakttorn och uppgradera dessa.
Strategi   28 sep 2007   Klick: 215 048   Betyg:
- Du ska skydda en tårta från att myror stjäl den utav av dig. Det gör du genom att bygga vakttorn som dödar myrorna. Uppgradera och bygg bra torn så klarar sig tårtan fint.
Strategi   22 jun 2007   Klick: 105 012   Betyg:
- I det här spelet ska du placera ut torn längs vägen till slottet. Efter 20 sekunder så kommer en våg av fiender som försöker ta sig till slottet. Eliminera fienderna med dina torn och släpp inte igenom för många.
Strategi   27 feb 2007   Klick: 244 308   Betyg:
- Monopol-spel där du ska göra motståndaren pank. Köp gator och bygg hus, hotel eller landmark på dem. För du under 0 i pengar så förlorar du.
Strategi   3 feb 2007   Klick: 136 275   Betyg:
- Ett snabbt kortspel som går ut på att bli av med sina kort så snabbt som möjligt. Du får lägga antigen en upp eller en ner på de två korthögarna. När ingen kan längre så kan man byta korten genom att klicka på Flip cards. En lite bugg är att motståndaren kan lägga ogiltiga kort ibland.
Strategi   18 nov 2007   Klick: 100 834   Betyg:
- Turbaserat flashspel i stil med Final Fantasy där man befinner sig i världen Sios. Spela som en såkallad MAW (Mobile Adaptive Weapon) ungefär en robot och gör en massa uppdrag. Köp vapen, skydd och måla om din robot m.m.
Strategi   8 feb 2007   Klick: 79 244   Betyg:
- Här kommer ännu ett defensespel med inriktning mot Warcraft (därav namnet flashcraft). Du ska bygga vakttorn och uppgradera ditt fort och din teknik. Du kan även uppgradera ditt huvudslott. För varje varelse du får ihjäl cashar du in pengar som du kan shoppa för. Vill du ändra bilden på kartan går det bra att använda musen eller piltangenterna. Ett tips är att ställa ner grafiken om det laggar lite..
Strategi   7 mar 2007   Klick: 121 777   Betyg:
- Förstör fiendens slott till grunden genom att sikta. bestämma kraft och klicka av. Träffar du en port så kommer vakter ut springer emot dig för attack. Träffa porten snabbt igen för att rasera den helt.
Strategi   22 feb 2007   Klick: 97 410   Betyg:
1 2