Rekommenderade program


Viasat Film summerar filmåret 2013

Viasat Film summerar filmåret 2013

Avsnittsbeskrivning Viasat Film summerar filmåret 2013: Gravity, Robocop och Hundraåringen är bara några utav de filmer som har lanserats i år. Viasat Film älskar film och väljer i år att summera filmåret 2013 i en stjärnspäckad nyårskrönika från Café Opera i Stockholm. En halvtimmes film-magi som sänds på nyårsafton på Viasat Film.
Årets som gått har bjudit på en lång rad prisbelönta och framgångsrika filmer. För att fira filmåret 2013 har Viasat Film summerat året i en nyårskrönika med de nordiska Viasat Film-profilerna Hans Wiklund, Ingeborg Heldal och Søren Høy i spetsen.
Exklusivt material för Viasat Film
Förutom de nordiska filmexperterna ser du även intervjuer med aktuella filmpersonligheter som Felix Herngren, Moa Gammel och Sonja Richter. Spännande samtal, årslistor och klipp ur årets bästa filmer varvas med utblickar mot 2014. Vi vet vem som får sitt genombrott nästa år!
- Viasat Film är en stark produkt och något vi fortsätter att satsa på under 2014. Utöver nyårskrönikan kommer vi göra massa annat spännande kommande år, allt ifrån filmfestivalen i Cannes till ett helt nytt reklamkoncept, säger Carin Pettersson, Brand Manager på Viasat Film.
Nyårskrönikan sänds på Nyårsafton på Viasat Film, TV3 Play och Viaplay.
Datum: 30 december, 2013 09:00
Längd: 1 timme