Rekommenderade program


Talang Sverige

Talang Sverige

Avsnittsbeskrivning Talang Sverige: Avsnitt 14, tillbakablickar
Datum: 19 maj, 2014 20:00
Längd: 42 minuter 59 sekunder

Avsnitt från Talang Sverige

Säsong 1, Avsnitt 12: (Datum: 12 maj, 2014 22:30, Längd: 2 timmar 5 minuter ) I delfinal tre återvänder den våghalsige mc-fantomen Lazy Joe till Talang Sverige. I sin audition stod han på händer när hans motorcykel rullade i 70km/h. Nu utlovar han ett ännu mer våghalsigt nummer. Den här veckan ser vi även Rebecka som fick juryn att gråta när hon sjöng för sin döde bror och de dansande pojkarna i Until the end crew, som möttes på flyktingförläggningen. Delfinalen sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje och det är tittarna som telefonröstar fram sina favoriter till finalen, där en miljon kronor står på spel. Nu är det dags för tittarna att utse vinnaren av Talang Sverige 2014. I tre delfinaler ska tio finalister utses. I varje delfinal väljer tittarna två och juryn en finalist. Dessutom har Gynning, Aschberg, Shirley och Tobbe ett wildcard att dela ut till en favorit som går direkt till finalen. Tittarna röstar med sin telefon och telefonnumren presenteras inför sändningen på www.tv3.se och i bild under sändning. Delfinalister måndag 12 maj 20.00: Ellen & Linn – dans, Västerås Jacob Frode – sång, Stockholm (Lidingö) Gaston – magi, Göteborg Glenn Edell – sång, Tumba/Gävle Nicole och Kryspin – sång, Norrköping Lavin – sång, Stockholm Lazy Joe – motorcykelakrobatik, Västerås Max & Hanna – akrobatik, Umeå Nunchucks – dans, Stockholm (Hägersten) Rebecka K – sång, Ekeby Unitwins – freestylecykel, Sollentuna Until the end crew – dans, Kiruna Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Programledare är Adam Alsing. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Säsong 1, Avsnitt 11: (Datum: 5 maj, 2014 22:20, Längd: 2 timmar 7 minuter ) Shirley Clamps rörmokare är tillbaka i Talang Sverige redo att chocka tittarna med ännu en snuskig visa. I auditionprogrammet sjöng han ju att hade "ollat" hela Shirleys hus. Frågan är vad han har i sin burleska verktygslåda inför delfinal två? Bland kvällens tolv delfinalister ser vi även sångerskan Josefin Nilsson som fick juryns ögon att tåras och magins eget pojkband Magicians with balls. Delfinalen sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje och det är tittarna som telefonröstar fram sina favoriter till finalen, där en miljon kronor står på spel. Nu är det dags för tittarna att utse vinnaren av Talang Sverige 2014. I tre delfinaler ska tio finalister utses. I varje delfinal väljer tittarna två och juryn en finalist. Dessutom har Gynning, Aschberg, Shirley och Tobbe ett wildcard att dela ut till en favorit som går direkt till finalen. Tittarna röstar med sin telefon och telefonnumren presenteras inför sändningen på www.tv3.se och i bild under sändning. Delfinalister måndag 5 maj 20.00: Anik – dans, Stockholm (Vendelsö) Power Cheer Eagles – Västerhaninge Draco Spiritus – fakir, Fagersta Gunnar Holma – sång, Stockholm Hanna & Sebastian – sång/akrobatik, Nacka Hanna Ferm – sång, Göteborg (Pixbo) Josefin Nilsson – sång, Svalöv Magicians with balls – magi, Linköping Johan Stjernqvist – sång, Stockholm Peter Varg – magi, Piteå Twisted Family – dans, Göteborg Jonas von Essen – minnesmästare, Göteborg Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Programledare är Adam Alsing. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Säsong 1, Avsnitt 10: (Datum: 28 april, 2014 22:30, Längd: 2 timmar 1 minut ) På måndag startar de livesända delfinalerna i Talang Sverige då tittarna är med och telefonröstar. I första delfinalen ser vi bland andra Jon Henrik Fjällgren, Rackartygarna, Grounded och Dotse. De tre delfinalerna sänds live från Axa Sportscenter i Södertälje. Varje vecka tävlar tolv akter om en plats i finalen och en miljon kronor i prispengar. Nu är det dags för tittarna att utse vinnaren av Talang Sverige 2014. I tre delfinaler ska tio finalister utses. I varje delfinal väljer tittarna två och juryn en finalist. Dessutom har Gynning, Aschberg, Shirley och Tobbe ett wildcard att dela ut till en favorit som går direkt till finalen. Tittarna röstar med sin telefon och telefonnumren presenteras inför sändningen på www.tv3.se och i bild under sändning. Delfinalister måndag 28 april 20.00: Adrian Videla - magi, Söderhamn Oscar & Ibrahim - poledance, Gävle Calle & Moe - sång, Linköping Cupcake Crew - dans, Malmö Dotse – dans, Stockholm (Upplands-Väsby) Frida & Itchi – dressyr/dans, Stockholm (Tyresö) Grounded - dans, Uppsala Hannes Rudenstam – dans, Göteborg Johanna Eriksson – sång, Sundsvall Jon Henrik Fjällgren – sång, Mittådalen Rackartygarna – extremshow, Stockholm (Huddinge) Raul Mendoza – jonglering, Stockholm (Bandhagen) Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Programledare är Adam Alsing. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Säsong 1, Avsnitt 9: (Datum: 21 april, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 5 sekunder) Ikväll är det dags för slutaudition i Talang Sverige. Nu ska juryn bestämma vilka 32 bidrag som får fortsätta att tävla om en miljon kronor i de livesända delfinalerna. Kommer Jon Henrik att få fortsätta med sin jojk? Får vi se rörmokaren som sjunger snuskvisor? Är den dansande hästen bra nog för att tävla om slutsegern? Kan den galna mc-killen Lazy Joe gasa sig genom hindret som utgörs av juryn? I kvällens program går Gynning, Aschberg, Tobbe och Shirley igenom ett hundratal bidrag som föll juryn i smaken under auditionturnén. Bara 32 får plats i delfinalerna. Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Talang Sverige inleds med en auditionturné till Gävle, Stockholm, Norrköping och Helsingborg. I de första åtta avsnitten följer vi uttagningarna till delfilnalerna. I avsnitt nio gör juryn sin slutliga gallring för att få fram de 36 akterna som ska vara med i de tre delfinalerna och ha chansen att vinna en miljon i finalprogrammet. Delfinalerna och finalen sänds live med publik från AXA Sportscenter i Södertälje. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Säsong 1, Avsnitt 7: (Datum: 7 april, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 4 sekunder) Den här veckan blir det idel överraskningar och starka känslor i Talang Sverige. Vi möter Tommy som enligt läkarna inte ska kunna gå, men som ändå gör konster som tar andan ur juryn. Men starkast intryck gör kanske 11-årige Jakob som sjunger så att mammas tårar rinner. Dessutom blir det många skratt med komikern som också är akrobat. Men som alltid är frågan om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor. Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Talang Sverige inleds med en auditionturné till Gävle, Stockholm, Norrköping och Helsingborg. I de första åtta avsnitten följer vi uttagningarna till delfilnalerna. I avsnitt nio gör juryn sin slutliga gallring för att få fram de 36 akterna som ska vara med i de tre delfinalerna och ha chansen att vinna en miljon i finalprogrammet. Delfinalerna och finalen sänds live med publik från AXA Sportscenter i Södertälje. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.
Säsong 1, Avsnitt 6: (Datum: 31 mars, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 6 sekunder) I det sjätte avsnittet av Talang Sverige möter vi flyktingpojkarna som dansar tillsammans för att motverka rasism. Vi möter också nunnorna som får juryn att rodna, 11-åriga Nea som spelar trummor som Jon Bonham och 15-årige Adrian som charmar alla med fransk magi. Frågan är om någon av artisterna kan övertyga Aschberg, Gynning, Clamp och Tobbe att deras konster är värda seger i Talang Sverige och en miljon kronor. Simon Cowells succéprogram Talang (America´s Got Talent) är världens mest framgångsrika tv-format som har sänts i 54 länder och setts av över 460 miljoner människor. I TV3 flyttar programmet ut från de små teatrarna och in på de större arenorna, precis som i originalet. I Talang Sverige finns nästan inga begränsningar för vilken talang som kan delta. Tidigare kunde exempelvis inte akter med luftakrobatik, större djur, eld eller motorfordon delta i svenska Talang. Enda kravet för att få vara med: Att du har något fantastiskt du vill visa upp för svenska folket och juryn som består av Tobias Karlsson, Carolina Gynning, Shirley Clamp och Robert Aschberg. För att gå vidare krävs ett ja från tre av fyra jurymedlemmar, som när som helst kan avbryta numret genom att trycka på den röda knappen. Talang Sverige inleds med en auditionturné till Gävle, Stockholm, Norrköping och Helsingborg. I de första åtta avsnitten följer vi uttagningarna till delfilnalerna. I avsnitt nio gör juryn sin slutliga gallring för att få fram de 36 akterna som ska vara med i de tre delfinalerna och ha chansen att vinna en miljon i finalprogrammet. Delfinalerna och finalen sänds live med publik från AXA Sportscenter i Södertälje. Talang Sverige produceras av Fremantle Media Sverige som även ligger bakom tv-produktioner som Idol och X-factor.