Rekommenderade program


Svenska Hollywoodfruar

Svenska Hollywoodfruar

Avsnittsbeskrivning Svenska Hollywoodfruar: Avsnitt 8 av 8.
Datum: 17 november, 2015 20:00
Längd: 42 minuter

Avsnitt från Svenska Hollywoodfruar

Säsong 7, Avsnitt 6: (Datum: 28 oktober, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 7 sekunder) Hon har tvingats avliva sin katt och behöver nu tid att sörja. Britt hänger dock inte läpp över detta. Hon beger sig till en annan bokad läkartid. Nu ska hon undersöka sin inre ålder. Sedan blir det ett besök hos vännen Peter Stormare och högläsning ur den egna skönhetsboken. Åsa Vesterlund har stämt träff med sin gamla kompis Johanna, mer känd som porrstjärnan Puma Swede. De jämför bröst och pratar gamla tider och nya erfarenheter. Sedan blir ett besök på plastikkliniken och ett möte med både gummibjörnar och ”Doktor Fradga”. Vi möter Gunilla Persson där vi lämnade henne. Slängandes en dörr i ansiktet på Åsa Vesterlund. Sedan utbryter det stora förolämpningskriget damerna emellan. Det ena angreppet värre än det andra. Det blir inte bättre när Gunilla något senare inser att Åsa umgås med ”den där puman”. Hon utbrister ”Svenska Hollywoodfruar är stil och klass och ingen plats för porrstjärnor” och att Åsa väljer en ”bottenskrapsnivå där maskar ligger och krälar” och att ”Åsa får en säsong, sedan åker hon ut”. När Gunilla fått detta ur sig är det dags att spela in en signaturmelodi till sin pilot och att välja brudklänning. Maria Montazami har som bekant skaffat sig en ny hundvalp. Den gillar att kissa. Inomhus. Överallt. Men det uppskattar inte Maria. Inte alls, faktiskt. Det är som hon säger ”inte min kopp av té”. När floderna av kiss är upptorkade är det dags för Maria att börja plugga finska. För hon ska resa till Finland. Avsnitt 6 av 10.
Säsong 7, Avsnitt 5: (Datum: 21 oktober, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 5 sekunder) Åsa tar med sig Britt Ekland som stöd. Och Britt är troligtvis det bästa stöd som Åsa kan få, för hon tror nämligen inte ett skvatt på någon form av hokuspokus eller vidskepelse. Men det gör healern som utför utdrivningen. Han gungar fram och tillbaka, tillkallar 133000 änglar, pratar med husets döda barnandar och den ondsinta mammaanden som vägrar lämna huset. Sen får han änglarna att städa upp utdrivningsröran som han och armadan av änglar och andar ställt till med. Britt är måttligt road. Gunilla Persson har bråda dagar. Hon har en pilot att spela in. Och självklart ska dottern Erika ha en huvudroll i mammans dejtingserie. Så Gunilla trycker helt sonika in en musikvideoinspelning med dottern i det pressade schemat. Gunilla är ju chef över sin egen pilot, så hon gör vad hon vill. Så är det med det. Sedan är det dags att dejta. Larry har kanske ett väl tilltaget midjemått och inte så mycket hår på huvudet men han har grundat E!-kanalerna och är en TV-mogul i såväl USA som Kina. Så han får njuta av en mycket speciell bit av Gunilla, nämligen hennes alldeles egentillverkade köttbullar. Med munnen full av sådana lovar Larry att göra Gunilla till en superstjärna i Kina. Maria Montazami pott-tränar sin nya hundvalp och tillsammans med maken Kamran inspekterar de dotterns Hannas nya dejt. Är gossen något att ha, är han pojkvänsmaterial? Avsnitt 5 av 10.
Säsong 7, Avsnitt 4: (Datum: 21 oktober, 2014 20:00, Längd: 42 minuter 28 sekunder) Nu är huset fyllt av dåliga energier. Åsa kallar därför in en healer för att råda bot på problemet. Hans första råd är att Åsa ska placera sitt huvud ovanför axlarna och sina axlar ovanför höften… eh… inte ett helt omöjligt krav eller onaturlig placering av dessa kroppsdelar. Sedan sätter de igång. Ett litet tag. När healern fortsätter sitt ivriga arbete med att driva ut onda andar ger ägarinnan upp och flyr helt sonika till Britt. Gunilla Persson är redo för sin första pilotdejt. Självklart ska mamma Iris med. Under dejten spelar Gunilla ut hela sitt breda register, hon skriker, snyftar och vrålar. Mamma Iris replikerar med ”du ska vara tyst och stilla”. I ett tillstånd av glädje och upprymdhet över en lyckad inspelning lyckas Gunilla sedan med konststycket att nita sin filmare mitt i plytet. Men shit happens och the show must go on. Maria Montazami spontanköper en hundvalp och firar sin egen prestation genom att köpa tio par nya skor. Helt klart en oerhört logisk belöning efter en så stor ansträngning. Sedan är det dags för Maria att snacka blommor och bin med dottern Emma som skaffat pojkvän. ”Kramas ni?” frågar Maria. ”Självklart gör vi det” svarar Emma. Sedan dricker mor och dotter smoothies. Britt Ekland blir överraskad över Åsas plötsliga rop på hjälp. Men som den barmhärtiga samarit hon är skulle hon aldrig neka en nödställd. Även om hon inte tror på vare sig andar, spöken eller flygande tefat. Hon bäddar gästsängen och ställer fram champagne och sjögräschips. Avsnitt 4 av 10.
Säsong 7, Avsnitt 3: (Datum: 14 oktober, 2014 20:00, Längd: 43 minuter ) Frulunchen fortsätter där vi lämnade den. I ett ordkrig mellan Gunilla, Britt och Åsa. Det krävs en flaska gratis botox för att kombattanterna ska lugna ner sig. Men programmet innehåller mer än så. Britt besöker en plastikkirurg för att göra processen kort med sina bingovingar, Maria håller hårt i sitt löshår, Åsa pratar jämställdhet i Hello Kitty-butiken och Gunilla letar efter karlar och fotografer. Gunilla Persson har gått i gång på frulunchen. Britt och Åsa är inte vatten värda. ”Åsa får en säsong i Hollywoodfruar, sedan är hon utbytt” deklarerar hon kallt inför sin värdinna. När det kommer till botox är Gunillas åsikt klar… som korvspad. ”En kvinna ska åldras med värdighet… varje ålder bär sin skönhet… jag tror inte på botox”. När Åsa sedan bjuder på gratis botox blir det annat ljud i skällan och det krävs att Maria rycker ut för att Gunilla inte ska slänga sig under sprutan. Sedan fortsätter Gunillas jakt på toupéfria karlar, denna gång letar hon efter en buffel, en riktig knöl. Hon bokar en dejt med sin favoritänkling. Och så testar hon fotografer och det visar sig att storleken, på kameran, spelar stor roll för Gunilla. Britt Ekland sammanfattar pizzalunchen hos Åsa kort och kallt: ”Större delen av dagen var både pinsam och plågsam”. Men den är snart vatten under bron för Britt. Det finns viktigare saker att engagera sig i. Sitt eget gäddhäng till exempel. Britt har således bokat en tid hos den välkände plastikkirurgen Dr. Stevens. Nu ska bingovingarna bort, bort, bort. Sedan väntar fyra veckors sängliggande rehab. Något Britt verkligen ser fram emot. Åsa Vesterlund pustar ut efter frulunchen genom att i Hello Kitty-butiken ta sig an ämnet jämställdhet och feminism. Hennes åsikter är... tja, en smula förlegade: ”Blått är för pojkar, rosa för flickor”, ”jämställdheten i Sverige har gått för långt” och ”jag tycker att alla sossefeminister kan flytta till en bergshåla där de kan leka sina feministlekar”. Sedan förbereder hon ett besök till sina gaykompisar. Äntligen ska hon få snacka snoppstorlekar… Maria Montazami vill göra något med sitt hår. Och sitt löshår. Hon kallar därför in en hårstylist. Vid åsynen av Marias enorma hårsvall går stylisten i gång på alla cylindrar. Här finns potential att verkligen göra om och förändra. Maria lyssnar storögt på de vilda planerna. Uppdraget slutar i ett stort… ingenting. Inte ett enda av Marias hårstrån byter plats. Sedan är det dags att fortsätta jakten på hunden Bellas ersättare. En väldigt söt kandidat har dykt upp. Svenska Hollywoodfruar säsong 7. Avsnitt 3 av 10.
Säsong 7, Avsnitt 2: (Datum: 7 oktober, 2014 20:00, Längd: 42 minuter 58 sekunder) Maria Montazami har planer på att ersätta hunden Bella, som nyligen, tragiskt och högst oväntat rycktes bort från familjen Montazami. Hela familjen besöker därför en hundgård där herrelösa hundar väntar på en ny ägare. Vid åsynen av familjen Montazami voffar och viftar alla hundar glatt på sina svansar. Maria bryter ihop och snart rullar stora tårar på hennes kind. Att hundarna är så glada och att Maria genom sitt val kommer svika alla utom en blir för mycket. Kamran rycker ut för att trösta sin finkänsliga fru. Gunilla Persson har bråda dagar. Hon har en pilot att spela in. Hon beger sig därför till en matchmaker för att hitta lämpliga kandidater till sig själv och till sin dejtingsåpa. Och Gunilla är en dam som vet sitt värde. ”Jag är ett otroligt bra kap för en man”. Och hon vet vad hon letar efter ”Änklingar är de bästa män du kan träffa”. Men män med mindre än en miljard kronor på bankkontot göra sig icke besvär. Så är det med det. Inför frulunchen har Gunilla fördelat rollerna. Själv är hon ”The Queen”. Britt, Maria och Åsa har hon gett varsin biroll. Spelet kan börja. Och börjar gör det. Med besked. Britt Ekland förbereder sin medverkan på frulunchen genom att anlita en hår- och makeupartist. Det är lätt att tolka Britts plötsliga utrop: ”Jag ser ju ut som Gunilla” som ett visst missnöje med artistens arbete och snart greppar Britt själv sminkpenslarna. På omvägar har Britt dessutom fått höra att Gunilla kräver henne på en ursäkt. Hon förbereder sitt korta svar. ”Dream on”. Åsa Vesterlund anländer till sitt 40.000 USD/mån-hyrda hem på Mullholland drive. En trevlig liten koja på toppen av en kulle. Där ska nog hon, maken och de politiskt inkorrekta hundarna kunna trivas. Ett tag. Snart greppar hon telefonen för att som hon säger ”ringa till kärringarna” och bjuda dem på lunch. Avsnitt 2 av 10.
Säsong 7, Avsnitt 1: (Datum: 30 september, 2014 20:45, Längd: 42 minuter 52 sekunder) Maria Montazami har fått en ny vit Ferrari. Hon är även oerhört stolt över sin nybyggda walk in-closet som är större än de flesta svenska studentlägenheter. Med champagnefontän, och fler skor och klänningar än vad som rymdes hos Imelda Marcos har garderoben blivit Maria nya favoritplats. Men Maria har sorg. Hunden Bella, en kär familjemedlem, har dött. Bella kommer dock aldrig att glömmas bort hos familjen Montazami. Hon är förevigad på en stor tavla, med central placering. Gunilla Persson har bråda dagar. Hon har efter ett långt och intensivt lobbyarbete fått TV3 att gå med på att finansiera pilotavsnittet av hennes livs största dröm – en alldeles egen dejtingshow. Gunilla är nämligen som lyckligast när hon får stå framför kameran. Och så behöver hon naturligtvis en ny, ofantligt rik, man. När Gunilla nu fått chans att förena dessa två huvudintressen är lyckan total. Hennes krav på man är minst sagt lite speciella. Han får inte vara homosexuell, men om han är miljardär så får han vara både enögd och puckelryggig. Och gärna över 90 år. För att ro i land detta projekt behöver Gunilla en assistent. Hon intervjuar därför Puja som är oerhört intelligent och kommer från Indien. Britt Ekland har krympt. Eller så har hennes garderob vuxit. Britt behöver hur som helst hjälp av sin dotter Victoria för att nå sina kläder. Men Victoria, som nyligen var på örat, drattade på ändan och bröt armbågen. Så hon är inte mycket till hjälp. Denna olyckliga situation hjälps inte upp av att Victorias hund plötsligt utför naturliga behov i en onaturlig miljö. Åsa Vesterlund är en nygammal bekant. Hon var en av fruarna i ”Svenska New York-fruar”. Som sedan flyttade till Florida, för att nu, sedan maken fått nytt jobb, flytta till Lala-land och bli en av de svenska Hollywoodfruarna. Vi möter henne i hennes hus i Florida där hon förbereder flytten till västkusten. Åsa introducerar oss till sina sosse-hatande hundar, sin överväldigande kärlek till botox, skönhetsbehandlingar och silikonbröst. Hon klämmer även in ett besök hos sin ”fiffi-doktor” och vi får självklart följa med, vare sig vi vill eller inte. Avsnitt 1 av 10.
Säsong 6, Avsnitt 10: (Datum: 22 oktober, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 2 sekunder) Det är dags för ”A night with the Perssons”. En show med Gunilla i alla scener. Hon regisserar, sjunger, skådespelar, läser egna dikter och pratar med publiken. Helt enkelt en mycket annorlunda show. En show du sent, om någonsin, kommer att glömma. I säsongens finalavsnitt är det dags för Gunilla Perssons stora show ”A night with the Perssons”. Men Gunilla har så mycket att tänka på att hon börjar bli yr i huvudet. Och när man är yr är det lätt att glömma saker. Som tiden till exempel. Gunilla blir därför sen till sin egen premiär. Inte mycket. Men likväl sen. Förseningar är inget som roar Britt Ekland. Ursinnig rusar hon in på teatern. Väl där skräder hon inte orden. Gunilla gungar till av kraften i den oväntade attacken från Britt men finner sig snart och avfyrar moteld. Snart haglar förolämpningsmissilerna över de bägge kombattanterna. Som vanligt i den till synes olösliga Britt-Gunilla-konflikten finns inga vinnare. Men Siv och Maria som sitter sig genom hela showen har bara positiva omdömen. Dessutom i kvällens program: Siv Cotton söker efter ungdomens källa. Denna gång i en likadan syrekammare som den Michael Jackson använde. Men fungerar den verkligen? Den ryska damen som äger apparaten säger sig vara ung – men ser enligt Siv ut som ”en gammal kärring”. Det är ingen bra reklam för mackapären. Maria och hela familjen Montazami förbereder sin avresa till Sverige och Falsterbo. Här ska de spela in den egna TV-serien ”Montazamis med vänner”.
Säsong 6, Avsnitt 9: (Datum: 15 oktober, 2013 21:00, Längd: 44 minuter 5 sekunder) Britt ställer till med fest och lär sig hur hon tar en ”selfie”. Gunilla förbereder sin föreställning ”A night with the Perssons”. Maria inreder och ”överraskar” sin käre make Kamran. Siv försöker få sina nakenbilder publicerade i exklusiva Treats Magazine. Det och mycket mer i höstens näst sista avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar I veckans avsnitt är det dags för Britt Eklands fjärde juli-fest. Det blir tequila och klackarna i taket för festens inbjudna, bland andra: Peter Stormare, Slim Jim Phantom och dottern Victoria Sellers. När tequilan dunstat är det dags för Britt att lära sig allt om sociala medier. Är hennes armar långa nog för att ta en selfie? Gunilla Persson förbereder sin stora föreställning ”A night with the Perssons”. Hon är fullkomligt övertygad om att Gud hjälper henne med detta. Hur annars är det möjligt att hon springer in i David Aldo, sångare i Blood, Sweat and Tears, och att han frivilligt ger henne en låt. Och inte vilken låt som helst – en potentiell världshit, det är åtminstone Gunilla helt säker på. Maria Montazamis utbyggnad av huset börjar bli klar. Då börjar den roliga delen av arbetet. Att inreda. Maria tar med sig Kamran till möbelaffären. Ganska snabbt står det klart att paret inte är helt överens om hur rummet ska inredas. Maria vill ha en blandning av järn, gamla möbler och djurmönster. Kamran vill… äh, vad spelar det för roll. Det blir som Maria vill. Senare på kvällen har Maria lovat att bjuda Kamran på en överraskning. Han drömmer om en romantisk middag vid havet. När det visar sig att Maria bokat bord på kvarterskrogen bryter Kamran ihop. Av skratt. Ett skratt som aldrig vill ta slut när det visar sig att Marias romantiska kärleksgåva är en… tekanna. Siv Cotton har fått blodad tand efter nakenplåtningen i öknen. Nu ska bilderna publiceras. Och varför inte den synnerligen exklusiva fototidningen Treats Magazine? Siv tar med sig bilderna och söker upp chefredaktören…
Säsong 6, Avsnitt 8: (Datum: 8 oktober, 2013 21:00, Längd: 44 minuter 12 sekunder) Siv ska fotograferas. I öknen. Plötsligt är alla nakna. Siv är naken. Modellhunken James är naken. Fotografen är naken. Det verkar vara dags för en nakenfotografering… och massor, ett överflöd, av pixlar. Det som händer i öknen – stannar i öknen. Det är regeln. Men ingen regel utan undantag. Siv Cottons heta nakenplåtning, i regi av den berömda fotografen Jim Jordan, tar sig denna vecka hela vägen från öknen in i det svenska folkets TV-apparater. Naken-fiestan i öknen utlöser en minst lika grandios pixelfiesta. Det är mycket som ska pixlas - och det hoppar, flyger och far… Under tiden har Gunilla Persson, efter ett rejält tjafs med Britt Ekland, gått med på att träna lite pilates. Hon byter om till… klänning(!). Britt ser rött. Det måste väl Gunilla förstå att det inte går att träna pilates i en cocktailklänning. Gunilla kontrar slugt med ”det är ingen cocktailklänning – det är en strandklänning”. Efter ännu mer tjafs byter Gunilla slutligen om till mer traditionella träningskläder och träningen kan börja. Under tiden läser Maria Montazami fan-brev. Maria älskar sina fans. Hon är noggrann med att svara alla som skriver. Hon bifogar idolkort och skriver autografer på löpande band. Maria älskar sina fans så mycket att hon ibland gör små utflykter till staden för att träffa och fika med dem. Idag är en sådan dag. En annan sak som Maria älskar är vin. Maria är faktiskt helt galen i vin, och nu ska hon äntligen få ett eget vinmärke. Det måste firas. Med ett glas, eller en hel flaska, vin. Något senare får vi följa Britt Eklands och Victoria Sellers förberedelser inför den stora fjärde juli-festen som de planerar.
Säsong 6, Avsnitt 7: (Datum: 1 oktober, 2013 21:00, Längd: 44 minuter 48 sekunder) Britt bjuder på udda träningstips. Maria och Siv snackar sex och samlevnad och Gunilla larmar och gör sig till på alla tänkbara sätt. Välkommen till avsnitt nummer sju av höstens omgång av Svenska Hollywoodfruar. Gunilla är idag hyggligt välkänd i Sverige. Nu har hon bestämt sig för att erövra USA. Med en rykande färsk showreel under armen beger hon sig därför till en av drömfabrikens mest framgångsrika agenter. Med hans hjälp ska Gunilla bli en stjärna i Amerika… och på Hollywoods walk of fame. Den saken är klar... som korvspad. Britt är på träningshumör. Hon avslöjar glatt sitt bästa tips – spring baklänges! Det ser inte klokt ut men ger ett fantastiskt resultat. Men Britt nöjer sig inte med att baklängeskuta i Hollywood Hills. Hon har bestämt sig för att bjuda Gunilla på en privatlektion i pilates. Gunilla anar dock oråd. Hon känner sig övertygad om att Britt gillrat en fälla. Gunilla sätter därför hårt mot… eh… Britts pilates. Hon låter Britt vänta i bilen, hon dränker sig själv i rosparfym och vägrar att byta om till träningskläder. Men Britt är luttrad, hon tar ingen skit från Gunilla och svarar helt enkelt med ett hot om att stanna bilen och släppa av Gunilla mitt i ingenstans om hon inte skärper sig. Det är ett hot som tar skruv. Maria och Siv träffas för att äta lunch. Siv har som alltid med sig en gåva. Handklovar. Kul tycker Maria och lovar att använda dem på Kamran. Som vanligt bjuder Siv på lite sex-dejt-och-dildosnack och Maria duckar bäst hon kan. Sedan är det dags för Siv att gå på blinddejt. Det blir en dejt som Siv kommer att göra allt hon kan för att glömma så fort det bara går…
Säsong 6, Avsnitt 5: (Datum: 17 september, 2013 21:00, Längd: 44 minuter 17 sekunder) Var börjar vi? Med fruarnas tjafs på pressplåtningen? Med Britts misslyckade ögonoperation? Med Gunillas sömnlösa nätter efter sexleksakspartyt? Med Sivs sexiga poledance? Med kidnappningen av Gunillas showreel? Missa inte Svenska Hollywoodfruar - det episka femte avsnittet. Veckans program tar sin början på fruarnas gemensamma pressplåtning. Britt Eklands entré överraskar verkligen Gunilla, Maria och Siv. De blir glada. Verkligen jätteglada. Att Britt sedan placeras i mitten på gruppbilden är inte heller något problem. Britt är ju äldst… Men pressplåtningen blir ingen dans på rosor. Britt Eklands misslyckade ögonoperation ställer till problem. Och Britt drar sig inte heller för att ge Gunilla några vänliga tips: ”Sträck på dig Gunilla, du ser påsaktig ut” och ”Gunilla du har läppstift på tänderna – ingen modern kvinna har läppstift på tänderna, det är vidrigt”. Råd som Gunilla uppskatt… eh… nja. På pressplåtningen återses även Gunilla och Siv för första gången sedan förra veckans sexleksaksparty. Gunilla har knappt sovit sedan dess, men att Siv är ute på hemska villovägar är väldigt tydligt för Gunilla. Och det är bara Gunilla som kan få Siv på rätt spår igen. Ja, Gunilla med lite hjälp av Gud och Jesus såklart. Men först måste Gunilla inspektera den familjetavla som hon beställt. Håller konstnären måttet? Ja, Erika har han fått till och mamma ser bra ut… men vad i hela fridens namn har han gjort med porträttets huvudperson?!? Elände. Och eländet fortsätter för Gunilla. Det visar sig att hennes programmerare tröttnat och helt sonika kidnappat hennes showreel. Det är en mycket upprörd Gunilla som är beredd att göra vad som helst för att få tillbaka nyckeln till sin framtid. Dessutom: Britt ska fira sin äldsta sons födelsedag och har köpt en lämplig gåva. Maria dricker dyrbart vatten som visar sig vara billigt. Siv tränar poledance för att öka sitt värde på singelmarknaden.
Säsong 6, Avsnitt 1: (Datum: 20 augusti, 2013 21:00, Längd: 44 minuter 26 sekunder) Maria Montazami och Gunilla Persson får nytt sällskap i Svenska Hollywoodfruar. I säsongspremiären får vi lära känna den nyblivna singeln Siv Cotton som gärna blåser liv i såväl sitt eget som de nyblivna väninnornas kärleksliv. Men vad ingen av dem vet är att Britt Ekland också väntar i kulisserna. Svenska Hollywoodfruar är äntligen tillbaka och bjuder som vanligt på många överraskningar. Ny i Hollywoodstallet är den frispråkiga donnan Siv Cotton. Hon har varit skild i ett år och är mer än redo att dejta. Dessutom satsar hon fullt ut på sin nyöppnade nagelsalong och planerar för en storslagen invigning. Maria Montazami är tillbaka i Los Angeles efter en stressig tid i Sverige och har med sig presenter till alla. Hon har också belönat sig själv med en alldeles egen administrativ assistent. Synd bara att titeln är så krånglig att uttala. Dessutom har Maria och maken Kamran stora inredningsprojekt på gång när huset byggs ut. Gunilla Persson har utökat familjen – med katter. Tusse Tiger har fått två kattungar som sällskap, men när den ena får diarré blir Gunilla mer än bekymrad över smittan. Kan hon ens behålla kattungen nu? Dessutom hamnar hon återigen i ett handgripligt bråk med en av sin mammas vårdare. Efter alla löpsedlar under året nu kallar sig Gunilla Persson nu för 2000-talets Greta Garbo. Men hon hade inte riktigt räknat med att få tuff konkurrens om stjärnglansen – av ingen mindre än Bondbruden Britt Ekland.