Rekommenderade program


Radiostyrd

Radiostyrd

Avsnittsbeskrivning Radiostyrd: Kroppskontakt kan vara något väldigt fint mellan två människor som tycker så där mycket om varandra som bara människor kan. Men kroppskontakt med främlingar på stan är en helt annan femma.

I säsongens sista Radiostyrd satsar grabbarna allt på jobbig kroppskontakt. Att förflytta sig från ena änden av en matbutik på 45 sekunder kan verka enkelt. Men inte om du samtidigt måste ha kroppskontakt med en främling.

Grabbarna spelar även tv-reportrar på stan. Att göra intervjuer är ett svårt jobb, särskilt om dina vänner tvingar dig att prata om ämnen som silikonskinkor eller tvingar dig att byta språk mitt under intervjun.

Att skaka hand är artigt. Men det finns oskrivna regler, till exempel att du inte får skaka för länge. Självklart är det just det som kvällens nästa utmaning går ut på. Vem klarar att hålla kvar en vilt främmande människa längst?

Och kvällens förlorare får ett väldigt obehagligt straff. Han måste hålla ett föredrag om stresshantering för mediastudenter, ett föredrag som kan vara det sämst och mest obegripligt skrivna någonsin....

Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.
Datum: 5 maj, 2014 22:00
Längd: 22 minuter 7 sekunder

Avsnitt från Radiostyrd

Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 14 april, 2014 22:00, Längd: 22 minuter 8 sekunder) Att ställa frågor till folk på stan låter som en enkel uppgift. Men om du inte vet vilka frågor du ska ställa, och om de bara blir värre och värre kan det bli lite kinkigt. Eller hur gör du för att få folk att stanna till med hjälp av frasen "app, app, app" - i 30 sekunder. Det gäller för grabbarna att klura ut detta snabbt annars väntar straffet - att tvingas läsa dikter på en poesiafton. Radiostyrd tävlar de fyra vännerna Andreas, Jimmy, Erik och Mikael mot varandra i de mest pinsamma utmaningar du kan tänka dig. Sam tidigt som allt spelas in av dolda kameror. Fram med skämskudden! Utmaningarna i Radiostyrd är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed date? Och för att göra det ännu värre – du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den. I det andra avsnittet får vi bland annat veta exakt vilka frågor grabbarna kan tänka sig ställa till främlingar på stan, om de kan stanna människor med hjälp av frasen "app, app, app", eller vad ett fotbollslag tycker om dem som motivationscoacher. Och mer än bara hedern står på spel - förloraren tvingas anta en extra pinsam utmaning... Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.