Rekommenderade program


Radiostyrd

Radiostyrd

Avsnittsbeskrivning Radiostyrd: Att marknadsföra ett okänt landskap är svårt. Än mer när dina vänner hittar på svårsålda argument som "jag förlorade oskulden där". Och eftersom det är supervalår så vill Radiostyrd-gänget själva testa opinionsbildning. De ger sig ut därför på namninsamling för behjärtansvärda saker som separata busshållplatser för MILFar. Jajamensan. Andreas, Jimmy, Erik och Mikael tar återigen pinsamheten till en nivå du inte trodde var möjlig.

Utmaningarna i Radiostyrd är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed
date? Och för att göra det ännu värre – du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den.

I det fjärde avsnittet skruvas skämskuddefaktorn upp till tolv. Utmaningarna består i att försöka få namnunderskrifter för t ex busshållplatser för MILFar, att tvinga turister att ta underliga bilder samt att som PR-konsult sälja in svenska landskap med argument som gravskändning, konstiga miner och att det kanske finns kvinnor där. Fältet är öppet och vem som helst kan tvingas ta kvällens extra pinsamma straff...

Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.
Datum: 28 april, 2014 22:00
Längd: 22 minuter 9 sekunder

Avsnitt från Radiostyrd

Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 14 april, 2014 22:00, Längd: 22 minuter 8 sekunder) Att ställa frågor till folk på stan låter som en enkel uppgift. Men om du inte vet vilka frågor du ska ställa, och om de bara blir värre och värre kan det bli lite kinkigt. Eller hur gör du för att få folk att stanna till med hjälp av frasen "app, app, app" - i 30 sekunder. Det gäller för grabbarna att klura ut detta snabbt annars väntar straffet - att tvingas läsa dikter på en poesiafton. Radiostyrd tävlar de fyra vännerna Andreas, Jimmy, Erik och Mikael mot varandra i de mest pinsamma utmaningar du kan tänka dig. Sam tidigt som allt spelas in av dolda kameror. Fram med skämskudden! Utmaningarna i Radiostyrd är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed date? Och för att göra det ännu värre – du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den. I det andra avsnittet får vi bland annat veta exakt vilka frågor grabbarna kan tänka sig ställa till främlingar på stan, om de kan stanna människor med hjälp av frasen "app, app, app", eller vad ett fotbollslag tycker om dem som motivationscoacher. Och mer än bara hedern står på spel - förloraren tvingas anta en extra pinsam utmaning... Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.