Rekommenderade program


Radiostyrd

Radiostyrd

Avsnittsbeskrivning Radiostyrd: RADIOSTYRD-GÄNGET I VÄLGÖRENHETS- INSAMLING FÖR ATT KLONA PETER SIEPEN

Exakt hur märkligt kan en butiksanställd agera? Är människor beredda att skänka pengar för att klona fram en ny Peter Siepen? Och hur usel får en bowlare vara? Dessa viktiga frågor får svar i veckans avsnitt av Radiostyrd, där de fyra vännerna Andreas, Jimmy, Erik och Mikael tävlar mot varandra i de mest pinsamma utmaningar du kan tänka dig. Samtidigt som allt spelas in av dolda kameror. Fram med skämskudden!

Utmaningarna i Radiostyrd är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed
date? Och för att göra det ännu värre – du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den.

I det tredje avsnittet får vi bland annat veta hur märklig en butikssäljare kan vara, hur mycket pengar människor är beredda att skänka till minst sagt udda välgörenhetsinsamlingar och exakt hur genomusla bowlare radiostyrd-grabbarna är. Och mer än bara hedern står på spel - förloraren tvingas anta en extra pinsam utmaning...

Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.
Datum: 21 april, 2014 22:00
Längd: 21 minuter 58 sekunder

Avsnitt från Radiostyrd

Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 14 april, 2014 22:00, Längd: 22 minuter 8 sekunder) Att ställa frågor till folk på stan låter som en enkel uppgift. Men om du inte vet vilka frågor du ska ställa, och om de bara blir värre och värre kan det bli lite kinkigt. Eller hur gör du för att få folk att stanna till med hjälp av frasen "app, app, app" - i 30 sekunder. Det gäller för grabbarna att klura ut detta snabbt annars väntar straffet - att tvingas läsa dikter på en poesiafton. Radiostyrd tävlar de fyra vännerna Andreas, Jimmy, Erik och Mikael mot varandra i de mest pinsamma utmaningar du kan tänka dig. Sam tidigt som allt spelas in av dolda kameror. Fram med skämskudden! Utmaningarna i Radiostyrd är inte lätta. Vad sägs om att äta mat från en främlings tallrik på en finare restaurang? Eller att skapa det värsta första intrycket någonsin på en speed date? Och för att göra det ännu värre – du får inte veta vad utmaningen går ut på innan du ska utföra den. I det andra avsnittet får vi bland annat veta exakt vilka frågor grabbarna kan tänka sig ställa till främlingar på stan, om de kan stanna människor med hjälp av frasen "app, app, app", eller vad ett fotbollslag tycker om dem som motivationscoacher. Och mer än bara hedern står på spel - förloraren tvingas anta en extra pinsam utmaning... Radiostyrd är den svenska versionen av det amerikanska succéformatet Impractical Jokers som blivit oerhört framgångsrikt i USA och Storbritannien och en klickraket på Youtube.