Rekommenderade program


Rackartygarna

Rackartygarna

Avsnittsbeskrivning Rackartygarna: Nu är Niklas tillbaka med full kraft efter knäskadan och gör sitt livs galnaste akrobatik på motorcykeln. Dessutom firar Martin stora triumfer i en galen simhopptävling i Saltsjöbaden som kallas Dödshopp.
Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt.Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt.
Rackartygarna började som en lek för några år sedan. Alex, Martin, Jimmy, Olle, Rasmus och Niklas filmade sina lekfulla stunts och lade upp dem på Youtube. Det var våghalsig akrobatik med motorcyklar, volter i skidbackar, höga hopp från broar och mycket mer. Det slutade ofta med smärta och skratt. På kort tid blev de nätkändisar med miljontals tittare.
I Rackartygarna på TV6Play.se följer vi gänget på deras sommarturné där de utmanar varandra på allt mer riskfyllda stunts. Målsättningen nu är att försörja sig på heltid med att underhålla människor.
Datum: 30 oktober, 2013 12:00
Längd: 13 minuter 30 sekunder

Avsnitt från Rackartygarna

Säsong 1, Avsnitt 1: (Datum: 25 september, 2013 12:00, Längd: 14 minuter 25 sekunder) Gör du dumma och smärtsamma stunts kan du bli superkändis på nätet. Fråga Rackartygarna. De sex barndomskompisarna från Huddinge har över 20 miljoner visningar på Youtube och 132 000 prenumeranter. När de går på Stockholms gator blir de igenkända av varenda skolelev. Nu blir Rackartygarna en egen tv-serie på TV6Play.se där vi följer gänget under deras galna sommarturné i Sverige. – Vi är som en kringresande cirkus där vad som helst kan hända, säger Alexander Hermansson. OBS: Alla stunts i programmet utförs av professionella aktiva. Rackartygarna kan liknas vid ett "Jackass" som möter "Nitro Cirkus". Stunts baserade på extremsporter som trial, freerunning och skateboard blandas med hemsnickrade skämt. I premiäravsnittet utför Martin ett "dödshopp" där han försöker göra en bakåtvolt med kundvagn. Rackartygarna började som en lek för några år sedan. Alex, Martin, Jimmy, Olle, Rasmus och Niklas filmade sina lekfulla stunts och lade upp dem på Youtube. Det var våghalsig akrobatik med motorcyklar, volter i skidbackar, höga hopp från broar och mycket mer. Det slutade ofta med smärta och skratt. På kort tid blev de nätkändisar med miljontals tittare. I Rackartygarna på TV6Play.se följer vi gänget på deras sommarturné där de utmanar varandra på allt mer riskfyllda stunts. Målsättningen nu är att försörja sig på heltid med att underhålla människor. Rackartygarna består av: Alexander Hermansson, 21, freerunning Rasmus Frisk, 21, freerunning Martin Agerstig, 21, extremsport Olle Lundqvist, 21, extremsport Niklas Bjelvén, 24, freestyle motorcross Jimmy Olsson, 24, trial