Rekommenderade program


Pluras kök - Sicilien

Pluras kök - Sicilien

Avsnittsbeskrivning Pluras kök - Sicilien: Traditioner är ju till för att hållas och självklart dyker Mauro Scocco upp i säsongsavslutningen av Pluras kök Sicilien. Med sig till Plurahuset har han countrystjärnan Jill Johnson som precis har gjort succé med sitt eget tv-program Jills veranda. Nu slår de sina påsar ihop och utövar Mauros favoritsport kul-på-Pluras-bekostnad.
Välkommen hem till Don Plura på Sicilien. I ett fantastiskt hus i bergen ovanför Cefalu har Plura fått sällskap av Titiyo Jah och Adrian Modiggård för att utforska det italienska köket.

Bland katter och olivträd, med milsvid utsikt över Medelhavets klarblå bölja, ska Plura laga rustik mat tillsammans med Titiyo och Adrian. Och självklart kommer Pluras favoritgäster på besök från Sverige. Annars är allt sig likt. Vinet står på bordet, maten står i ugnen och gästerna skakar fram på serpentinvägen uppför berget. Det är magisk stämning och du är inbjuden. När middagen lider mot sitt slut tänds stjärnorna över Sicilien och gästerna värmer sig i sciroccovindarna som sveper in med röd sand från Sahara.

Salute!

Bland årets gäster syns bland andra Lena Endre, Ebbot, Lotta Lundgren, Miriam Bryant, Andreas Kleerup och många fler.
Datum: 3 maj, 2014 22:00
Längd: 55 minuter 9 sekunder

Avsnitt från Pluras kök - Sicilien