Rekommenderade program


Montazamis med vänner

Montazamis med vänner

Avsnittsbeskrivning Montazamis med vänner: Det är dags för familjen Montazami att välkomna Shirley Clamp och Mark Levengood. Det råkar sammanfalla med Nicholas 15-årsdag så det blir en dag av ballonger, sång, tårta på tårta, tautologier, skratt, mat och...snustorr spettekaka. 
Det är dags för familjen Montazami, Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas, att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. 
I kvällens avsnitt firar hela tjocka släkten Montazami sonen Nicholas 15-årsdag. Med ballonger, presenter och sång. Sedan går Maria och Kamran på romantisk picknick-dejt.Sedan är det dags att välkomna Shirley och Mark. Det blir ett glatt och uppspelt möte. Maria och Mark börjar genast att glacera en spettekaka. Under tiden passar Shirley på att spela boule med resten av familjen. Sedan är dags att äta middag och räkna viktväktarpoäng.
Datum: 3 december, 2013 21:00
Längd: 43 minuter 3 sekunder

Avsnitt från Montazamis med vänner

Säsong 1, Avsnitt 1: (Datum: 29 oktober, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 4 sekunder) Det är dags för familjen Montazami att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. Först ut är skönsjungande Kikki Danielsson och hårfagre trumslagaren Christian "Kicken" Lundqvist. Hela familjen Montazami tar sitt pick och pack och flyttar till Falsterbo. Det är Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Och hunden Molly såklart. Under några veckor ska de få uppleva det de alltid drömt om. Att tillbringa sommaren i Sverige. Vi möter familjen på flygplatsen efter den långa flygningen från Los Angeles. För Maria, som sov gott i businessklass, var det en skön och behaglig resa. För barnen i ekonomiklass var ttdet en mardrömsresa. Kraftig turbulens fick dem att tro att deras sista stund var kommen. Av turbulensen märkte dock deras sovande mor inget. Så kan det gå. Olika falla ödets lo. Familjen hinner knappt installera sig i det grandiosa huset innan de får besök. Gästerna är inga mindre än artisterna Kikki och Kicken. Och snart är samtalen igång. Kikki och Maria pratar kärlek. Både lycklig och olycklig sådan. Kicken, som inte är helt bekväm med det engelska språket, väljer att samtala med den engelsktalande barnaskaran på svenska. Eller svengelska. Det går knackigt. Minst sagt. Inte blir relationen mellan Kicken och barnen bättre av att han tar kommandot vid grillen. I Falsterbo är incidenten numera känd som ”den stora grillkonflikten”. Kicken försöker revanschera sig och bli cool igen genom att avslöja hur han brukar trasha ett hotellrum. Kikki kontrar med historier från sina många turnéer – bland annat den om vem som lyckades vinna turnébussens regelbundna… eh… fistävlingar.