Rekommenderade program


Miljonjakten

Miljonjakten

Avsnittsbeskrivning Miljonjakten: Samma summa som finalspelaren i studion vinner får också en lottköpare som sitter hemma i TV-soffan när TV-teamet ringer på dörren. Publikplatserna i studion lottas ut bland Postkodlotteriets över en miljon lottköpare. Spänningen i programmet höjs när en ensam spelare får öppna en efter en av 26 väskor som innehåller mellan 1 krona och 10 miljoner kronor. Spelaren får också bud från ”banken” under spelets gång som vill köpa loss spelarens väska. Om den tävlande tackar nej till samtliga bankbud får han/hon det belopp som ligger i väskan som personen valde som sin egen från början.
Datum: 3 januari, 2014 19:00
Längd: 42 minuter 54 sekunder

Avsnitt från Miljonjakten

Säsong 2, Avsnitt 6: (Datum: 8 maj, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 1 sekund ) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.
Säsong 2, Avsnitt 5: (Datum: 1 maj, 2013 21:00, Längd: 42 minuter 56 sekunder) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.
Säsong 2, Avsnitt 4: (Datum: 24 april, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 11 sekunder) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.
Säsong 2, Avsnitt 3: (Datum: 17 april, 2013 21:00, Längd: 42 minuter 50 sekunder) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.
Säsong 2, Avsnitt 2: (Datum: 10 april, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 54 sekunder) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.
Säsong 2, Avsnitt 1: (Datum: 3 april, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 3 sekunder) Håll utkik efter Martin Lidberg utanför ditt hus, det kan betyda att du vunnit tio miljoner kronor. Martin är ny sidekick till programledaren Renèe Nyberg i Miljonjakten som nu drar igång i TV3. Miljonjakten är underhållningsprogrammet där Postkodlotteriets lottköpare får ännu en chans att vinna stora summor pengar. Miljonjakten är ett samarbete mellan TV3 och Postkodlotteriet. I Renèe Nybergs studio har deltagarna chansen att vinna tio miljoner kronor. Men vinstregnet tar inte slut där. Motsvarande summa som dras i studion delas också ut till någon som sitter hemma i tv-soffan. Då är det världsmästaren i brottning, Martin Lidberg, som knackar på dörren. – Jag älskar när folk vinner. Och det här en otroligt maffig produktion med 500 personer i publiken, säger Renée Nyberg. I Miljonjakten är det Postkodlotteriets över en miljon lottköpare som har chans att vinna eftersom publikplatserna i studion lottas ut bland lottköparna. Till varje avsnitt av Miljonjakten dras 10 postnummer, där 25 lottköpare i varje postnummer erbjuds att komma till tv-studion i Stockholm, för att ha chans på finalspelet med 10 miljoner i potten i varje program. I finalspelet döljer sig 10 miljoner kronor i en av 26 väskor. Samtidigt kan någon av tv-tittarna som har köpt lott också vinna. Har du samma väsknummer som finalspelaren i tv-studion har du chans att vinna samma belopp som han eller hon. Bland alla lottköpare som delar detta väsknummer lottas en hemmavinnare fram som får besök av Martin Lidberg. Programformatet Miljonjakten har sänts i Holland i 10 år med stor framgång. Miljonjakten sänds sex onsdagar framöver klockan 21.00, med repris på söndagar.