Rekommenderade program


Maria & Mindy - Best Friends Forever

Maria & Mindy - Best Friends Forever

Avsnittsbeskrivning Maria & Mindy - Best Friends Forever: Ni tittare fick chansen att ställa frågor till Mindy Bondurant i en videochatt. Här kan du se hela videochatten!| Läs mer om programmet på tv3.se
| #MariaochMindy på twitter
Datum: 22 mars, 2013 18:00
Längd: 25 minuter 38 sekunder

Avsnitt från Maria & Mindy - Best Friends Forever

Säsong 1, Avsnitt 5: (Datum: 5 mars, 2013 21:00, Längd: 42 minuter 24 sekunder) En händelserik resa genom Sverige börjar gå mot sitt slut. Men det är inte sista gången Maria och Mindy är här. Maria Montazami går i kvällens avsnitt på lägenhetsjakt i Stockholm. Inför visningarna slår hon på charmen för att övertyga maken Kamran att låta henne köpa en lyxlya. – Ge mig en budget så slår vi bara till. Var lite vågliga. Nu är det dags att dra stickan ur stjärten, säger Maria. Maria Montazami reser allt oftare till Sverige. Inför resan med Mindy Bondurant lägger hon fram förslaget för maken Kamran om att köpa en övernattningslägenhet i Stockholm. Över ett glas vin testar hon sin bästa övertalningsförmåga. Och det verkar fungera för Maria blir smått överraskad över miljonerna hon får att lägga på ett nytt boende. Väl i Stockholm besöker hon den framgångsrike mäklaren Fredrik Eklund, känd från Million Dollar Listing. Tillsammans med Mindy går Maria på två visningar. Men när det visar sig att förstahandsvalet bara har en toalett ställer hon sig något frågande – hur ofta måste Mindys fisljus komma fram då? I kvällens avsnitt besöker även duon Marias största barndomsidol Lasse Åberg på hans museum i Bålsta. Dagen till ära får Maria och Mindy göra en scen ur Sällskapsresan. Mindy övar på sitt svenska tal – och Maria på sitt norska. När säsongen går mot sin ända knyter Maria och Mindy ihop säcken genom att gå på TV3.s stora 25-årsfest och mingla med kändisar. Avsnitt 5 av 5.
Säsong 1, Avsnitt 4: (Datum: 26 februari, 2013 21:00, Längd: 42 minuter 29 sekunder) Ett gastronomiskt besök i Grythyttan, ett iskallt dygn i Jukkasjärvi och varma bullar hos Lill-Babs. Maria och Mindy tar några omvägar på resan genom Sverige och de bjuder alltid på många skratt. Men strapatserna kan också sätta sig på humöret. När duon ska sova på ishotellet i 38 minusgrader drabbas Mindy av en smärre panikattack och ett sovsäcksdrama utbryter. I Maria & Mindy – Best Friends Forever åker duon denna vecka till Grythyttan. På väg till middagen får de åka spark och Mindy är lite oroad både för sin vovve och korta kjol. När kockens nerver spelar honom ett spratt får Maria hoppa in och rädda rätten. – Först strulade han till det men sen blev det bra när jag vispade. Det ska alltid vara en kvinna som vispar, säger Maria. Ishotellet i Jukkasjärvi välkomnar med 38 minusgrader och blondinerna får av en köldchock. När de dessutom inser att de ska sova på ishotellet, utan smink, får Mindy något av en panikattack. - Jag tror att Mindy var mer nervös än vad jag var för jag ser ganska okej ut utan smink, säger Maria. Resan för den här veckan avslutas i Järvsö där Lill-Babs bjuder in till sitt varma kök. Lill-Babs är en av Marias stora idoler och hon ser mycket fram emot besöket. Men Maria avslöjar snabbt Lill-Babs kaffebluff. Maria & Mindy – Best Friends Forever är en spin off till Svenska Hollywoodfruar där den populära tv-profilen Maria Montazami tar med sig med sin nyfunna bästis och granne Mindy Bondurant med på en vänskapsresa genom Sverige. Avsnitt 4 av 5.
Säsong 1, Avsnitt 3: (Datum: 19 februari, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 6 sekunder) Problem med trafikskyltar, shopping och att hålla hundarna i koppel. Resan går inte alltid som på räls för Maria och Mindy. I kvällens avsnitt kommer de till Maria Montazamis barndomsstad Västerås för att gå på klassåterträff. Och Maria chockar tittarna. – Svenska folket, er dröm har gått i uppfyllelse. Maria ska ta på sig rött läppstift, säger hon. I Maria & Mindy – Best Friends Forever lämnar väninnorna nu Skåne bakom sig och beger sig till Västerås där Maria Montazami växte upp. De ska gå på klassåterträff med Marias klasskamrater som hon inte träffat på 28 år. Inför festen besöker de Lars Wallins utställning Fashion House för att få lite klädinspiration. Lars Wallin gick i Marias parallellklass under gymnasietiden i Västerås och ger duon en personligt guidad visning. Apropå klädinspiration demonstrerar Maria hur hon på rekordtid kan fixa en stil för olika tillfällen. På bara några minuter kan hon skifta från Hollywoodoutfit till rajtantajtanlook eller galastass. För just galastilen är röda läppar pricken över i. För programmet testar Maria Montazami för kanske första och sista gången rött läppstift. Maria & Mindy – Best Friends Forever är en spin off till Svenska Hollywoodfruar där den populära tv-profilen Maria Montazami tar med sig med sin nyfunna bästis och granne Mindy Bondurant med på en resa genom Sverige. De kommer att göra nedslag i Skåne, på västkusten, i huvudstaden, i nordligaste Sverige och på andra platser i landet. Det blir en spännande resa där väninnorna får ta sig an nya utmaningar och sätta vänskapsbanden på prov. Avsnitt 3 av 5.
Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 12 februari, 2013 21:00, Längd: 41 minuter ) Maria och Mindy har äntligen landat i Sverige för att påbörjat sin resa genom landet. Mindy blir chockad över mörkret på våra nordliga breddgrader och blir även något handlingsförlamad. Maria är inte helt nöjd med att behöva bli ”mannen” i deras relation. Och hon uppskattar inte att behöva stuva in alla gigantiska väskor själv i bakluckan på bilen. Men runt knuten väntar nya äventyr – som att få blåsa glas, piffa till brorsans hus och fastna i rondeller. Maria Montazami och Mindy Bondurant har nu landat och kör genom sydligaste Sverige. Första anhalten är ett besök hos Marias lillebror Christian. Han ska flytta, därför lovar Maria och Mindy att piffa till huset inför visningen. Nästa stopp på resan är Reijmyre där duon ska blåsa glas. De får dock stora problem på vägen när de ska tanka. Maria avslöjar även sin extrema kärlek till glas och demonstrerar med tydliga ljudeffekter känslan av att hälla upp ett glas vin. Lyckan är nu total när hon får dela sitt intresse med Mindy – och de tillsammans får chansen att blåsa egna glas. Maria & Mindy – Best Friends Forever är en spin off till Svenska Hollywoodfruar där den populära tv-profilen Maria Montazami tar med sig med sin nyfunna bästis och granne Mindy Bondurant med på en resa genom Sverige. De kommer att göra nedslag i Skåne, på västkusten, i huvudstaden, i nordligaste Sverige och på andra platser i landet. Det blir en spännande resa där väninnorna får ta sig an nya utmaningar och sätta vänskapsbanden på prov. Avsnitt 2 av 5.
Säsong 1, Avsnitt 1: (Datum: 5 februari, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 11 sekunder) I säsongspremiären förbereder de bästa väninnorna Maria och Mindy den stundande resan till Sverige. Och de har stora bekymmer. Maria är orolig över att Mindy har alldeles för tunna kläder i sin garderob. Och det är första gången hon ska åka på semester med sin bästa kompis – utan sin familj. - Hur det här kommer att gå vet jag inte. Vi kan ju göra vad vi vill, säger Maria Montazami. Maria Montazami får lite panik när hon kilar över till Mindy Bondurants hus. Anledningen är de tunna plaggen i Mindys garderob. Den är inte direkt anpassad efter den svenska kylan. Därför bestämmer de sig för att åka på en shoppingrunda för att komplettera med varsin Chanel-jacka. Frågan är vem av dem som kommer hitta det de söker. Men hur kallt kommer det nu vara? Väninnorna diskuterar graderna utifrån Celsius och Fahrenheit och förvirringen är total. I packningen är också fisljuset obligatoriskt. Precis som det låter är det ett ljus att ta till när någon oväntat släpper väder under resan. När packningen är i ordning är det dags att lämna över hemmafrusysslorna på resten av familjen och säga farväl. Det blir ett tårfyllt avsked hos Mindy och glada miner hos Maria. Maria & Mindy – Best Friends Forever är en spin off till Svenska Hollywoodfruar där den populära tv-profilen Maria Montazami tar med sig med sin nyfunna bästis och granne Mindy Bondurant med på en resa genom Sverige. De kommer att göra nedslag i Skåne, på västkusten, i huvudstaden, i nordligaste Sverige och på andra platser i landet. Det blir en spännande resa där väninnorna får prova nya utmaningar och sätta vänskapsbanden på prov. Avsnitt 1 av 5.