Rekommenderade program


Kickstart

Kickstart

Avsnittsbeskrivning Kickstart: Det är upp till bevis för modebloggarna Fanny Lyckman, Sara Montazami och Petra Tungården. När Kickstart drog igång testade de sin styrka i jägarvila, situps och planka. Har två veckors intensiv träning gjort dem starkare? Tävlingsdonnan Petra lägger ribban så högt det bara går:
– Nu ska vi slå världsrekord, jag är supertaggad!
När Ida Warg får bestämma är resan inte slut innan vi har en vinnare. På stranden väntar en finalutmaning. Modebloggarna ska på tid ta sig igenom en tuff hinderbana bestående av kettlebells, armhävningar, burpees samt squats med skivstång. Vilken av tjejerna vinner Kickstart 2014?

I Kickstart ska tre av Sveriges främsta modebloggare komma i sitt livs form. Fitnesstränaren Ida Warg tränar Sara Montazami, Petra Tungården och Fanny Lyckman under två intensiva veckor på Lanzarote. Det här är Girl Power på riktigt, och tjejerna måste träna hårdare än någonsin tidigare för att nå sina mål. Alla har en stark vilja och de har självfallet packat resväskorna proppfulla med snygga träningskläder.
Datum: 4 juni, 2014 10:00
Längd: 14 minuter 57 sekunder

Avsnitt från Kickstart

Säsong 1, Avsnitt 3: (Datum: 3 april, 2014 13:58, Längd: 12 minuter 48 sekunder) Det är Saras Montazamis dag och fokus ligger på hennes mål, övningar som tränar rumpan. Kickstarts personliga tränare Ida Warg har förberett en tävling i benstyrka. De tävlingsinriktade modebloggarna ger allt för att vinna. Tjejerna startar dagen med att laga en riktig favoritfrukost – bananpannkakor. Medan tjejerna äter ute i solen avslöjar Ida att de ska tävla i benstyrka. Fanny Lyckman tror inte att hon kan matcha de andra tjejerna. – Jaha där ryker jag i alla fall, säger Fanny. Tävlingen består av backintervaller och Ida bryr sig inte om att alla har träningsvärk från gårdagen. Petra Tungården försöker övertala de andra om att de ska hålla ett lugnt tempo, men den luringen ser Ida igenom på en gång. – Idag är leken slut, det blir stenhårt! Säger Ida. Efter lunch har Sara förberett en aktivitet. Som den sanna kalifornier hon är har Sara valt att överraska de andra med att spela beachvolleyboll. När Sara slänger upp matchbollen står det lika – och förlorarparet har ett blött straff att vänta. I Kickstart ska tre av Sveriges främsta modebloggare komma i sitt livs form. Fitnesstränaren Ida Warg tränar Sara Montazami, Petra Tungården och Fanny Lyckman under två intensiva veckor på Lanzarote. Det här är Girl Power på riktigt, och tjejerna måste träna hårdare än någonsin tidigare för att nå sina mål. Alla har en stark vilja och de har självfallet packat resväskorna proppfulla med snygga träningskläder.