Rekommenderade program


Jagad av hundar

Jagad av hundar

Avsnittsbeskrivning Jagad av hundar: Omskakade efter den omilda behandlingen får de sina ryggsäckar och grinden öppnas. De ger sig ut på skakiga ben mot utmaningar som innehåller korsfästa, illaluktande och blodsprutande fågelskrämmor, garderobsmonster och numret 666. Avsnitt 4 av 4.
Datum: 21 oktober, 2014 21:00
Längd: 42 minuter 5 sekunder

Avsnitt från Jagad av hundar

Säsong 1, Avsnitt 3: (Datum: 14 oktober, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 24 sekunder) Rustade med tre ryggsäckar innehållande proviant för natten och en walkie-talkie ger sig tre nervösa kusiner in i den baltiska skogen. Det dröjer inte länge förrän en obehaglig stank möter dem. Kroppsdelar hänger i träden. En lemlästad kropp hittas i ett övergivet hus. Michelles, Madelaines och Jeanes första uppdrag i skräckskogen blir ett ytterst obehagligt mänskligt pussel. Och värre blir det... Jagad av hundar är ett nytt, skrämmande och nervkittlande tävlingsprogram som inte liknar något du sett förut. Tre deltagare, som inte har en aning om vad de gett sig in på, ska utföra utmaningar djupt inne i en tät mörk skog där ingen kan höra dem skrika. De tre deltagarna känner varandra sedan tidigare, men nu sätts deras vänskap på prov. Just när solens sista strålar faller över skogsbrynet öppnas grinden för deltagarna. De får nu klara sig på egen hand och har natten på sig att hitta tre nycklar. Varje nyckel öppnar en kista fylld med pengar. Men för att få tag på nycklarna måste deltagarna våga ta sig an utmaningar som får nackhåren att resa sig. Den ena mer skämmande än den andra. För varje nyckel som hittas får en deltagare lämna gruppen, leta upp kistan och ta med sig sitt byte i en ryggsäck. Men pengarna är inte säkrade förrän deltagaren tagit sig ut ur skogen och över stängslet. Och det är lättare sagt än gjort. Pengarna, totalt 175 000 kronor, vaktas av en flock hundar som är tränade för en enda uppgift: att inte släppa ut deltagarna eller pengarna ur skogen. Under tiden fortsätter uppdragen i skogen för lagkamraterna som är kvar. Slutligen, när natten är som mörkast är en tävlande ensam kvar i skogen för det rysligaste uppdraget och för att säkra det största pengabytet. Undkommer de tävlande vakthundarnas käftar?
Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 7 oktober, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 7 sekunder) Tre mörkrädda och intet ont anande tävlande kommer fram till den mörka skogen i Ukmerge, Litauen. Lisa, Ida och Emelie är kompisar från Uppsala som nu tillsammans ska möta skogens fasor. I den första utmaningen måste vännerna ta sig in i en gammal nedgrävd krigsbunker där en morsekod ska tydas innan lyset släcks. Och det är bara början... Jagad av hundar är ett nytt, skrämmande och nervkittlande tävlingsprogram som inte liknar något du sett förut. Tre deltagare, som inte har en aning om vad de gett sig in på, ska utföra utmaningar djupt inne i en tät mörk skog där ingen kan höra dem skrika. De tre deltagarna känner varandra sedan tidigare, men nu sätts deras vänskap på prov. Just när solens sista strålar faller över skogsbrynet öppnas grinden för deltagarna. De får nu klara sig på egen hand och har natten på sig att hitta tre nycklar. Varje nyckel öppnar en kista fylld med pengar. Men för att få tag på nycklarna måste deltagarna våga ta sig an utmaningar som får nackhåren att resa sig. Den ena mer skämmande än den andra. För varje nyckel som hittas får en deltagare lämna gruppen, leta upp kistan och ta med sig sitt byte i en ryggsäck. Men pengarna är inte säkrade förrän deltagaren tagit sig ut ur skogen och över stängslet. Och det är lättare sagt än gjort. Pengarna, totalt 175 000 kronor, vaktas av en flock hundar som är tränade för en enda uppgift: att inte släppa ut deltagarna eller pengarna ur skogen. Under tiden fortsätter uppdragen i skogen för lagkamraterna som är kvar. Slutligen, när natten är som mörkast är en tävlande ensam kvar i skogen för det rysligaste uppdraget och för att säkra det största pengabytet. Undkommer de tävlande vakthundarnas käftar? Programledaren Malin Gramer övervakar de tävlandes rörelser på tryggt avstånd strax utanför skogen.