Rekommenderade program


Heartbeats

Heartbeats

Avsnittsbeskrivning Heartbeats: Avsnitt 15 av 15.
Svensk housemusik är snart ett större fenomen än ABBA. Dansgolvets hjärta bultar hårt här i Sverige genom superstjärnor som Aviici och Swedish House Mafia. Men bakom dem är nya stjärnor på väg att tändas i rasande fart. I realityserien Heartbeats följer vi fyra svenska housestjärnor, där Adrian Lux redan har fått ett internationellt genombrott med världshiten ”Teenage Crime”. Han har dessutom precis släppt sitt kritikerrosade album ”Adrian Lux”. Leonard Scheja och Jacob Criborn utgör duon Nause som sålde dubbel platina med singeln ”Made of”. Och Albin Myers har gjort sig känd med sin punkiga stil och samarbetet med superstjärnan Tiësto. På vägen möter vi killarnas illustra vänner, eller deltar när världens största DJ-stjärnor spelar strandfotboll i väntan på att solen ska gå ner över Miami.
Datum: 1 december, 2012 18:00
Längd: 19 minuter 16 sekunder

Avsnitt från Heartbeats

Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 1 december, 2012 18:00, Längd: 16 minuter 38 sekunder) Leonard Scheja och Jacob Criborn är i Motala för att spela på stans största nattklubb. Men det blir ingen Eriksgata för killarna. Publiken som är van vid Bingo Rimér lämnar dansgolvet när Nausekillarna drar igång sin hårda housemusik. En som däremot befinner sig på den mer glamorösa sidan är Adrian Lux. Han har fullt upp med intervjuer inför sitt skivsläpp och planerar samtidigt sin stora releasefest på Café Opera i Stockholm. Svensk housemusik är snart ett begrepp nästan lika starkt som britpop. Dansgolvets hjärta bultar hårt här i Sverige genom superstjärnor som Aviici och Swedish House Mafia. Men bakom dem är nya stjärnor på väg att tändas i rasande fart. I realityserien Heartbeats följer vi de fyra svenska housestjärnorna Adrian Lux, Albin Myers samt duon Nause med Leonard Scheja och Jacob Criborn. I Hearbeats får vi inblick i deras både glamorösa och grå DJ-vardag, med glittriga spelningar i Miami och torra dagar i svenska småstäder. Vi får följa med hem till Leonard Scheja som fortfarande bor i sitt pojkrum, eller till en vardagsspelning med Adrian Lux i Linköping. Resan mot stjärnorna stavas hårt arbete och det blir många timmar i studion, på resande fot eller i möten med branschfolk. På vägen möter vi killarnas illustra vänner, eller deltar när världens största DJ-stjärnor spelar strandfotboll i väntan på att solen ska gå ner över Miami. ADRIAN LUX. Stockholmaren Adrian Lux, 26 år, fick sitt stora internationella genombrott för två år sen med världshiten ”Teenage Crime”. Under våren 2012 släppte han sitt kritikerrosade självbetitlade album ”Adrian Lux”, som bland annat innehåller ett samarbete med Kentsångaren Jocke Berg. NAUSE. 21-åringarna Leonard Scheja och Jacob Criborn utgör Stockholmsduon Nause som sålde guld och fyllde dansgolven med singeln ”Made of” 2011. Leonard och Jacob har känt varandra sen de gick på dagis, något som gör att de vet det mesta om varandra. I första avsnittet visar Leonard bilder från när de var små medan Jacob berättar om deras personliga särdrag. ALBIN MYERS. Albin Myers har gjort sig känd med sin punkiga stil och hårda låtar som spelas av superstjärnor som Aviici, Axwell och Tiesto. Albin är åldermannen i gänget med sina 30 år. Han har jobbat hårt för att komma dit han är i dag och han är beredd att jobba ännu hårdare för att stanna kvar på housescenen. Avsnitt 2 av 15.
Säsong 1, Avsnitt 4: (Datum: 1 december, 2012 18:00, Längd: 15 minuter 47 sekunder) Den här veckan flyger Adrian Lux och Nausekillarna till housefestivalen i Miami. Här blir det ett efterlängtat återseende för Adrian och flickvännen Rebecka Scheja, som inte har sett varandra på ett par veckor. Nu inleds hektiska dagar och nätter med intervjuer, spelningar och en hel del sköna timmar på stranden. Svenska housestjärnor är hett eftertraktade internationellt och det gäller att fånga möjligheterna när de dyker upp. Svensk housemusik är snart ett begrepp nästan lika starkt som britpop. Dansgolvets hjärta bultar hårt här i Sverige genom superstjärnor som Aviici och Swedish House Mafia. Men bakom dem är nya stjärnor på väg att tändas i rasande fart. I realityserien Heartbeats följer vi de fyra svenska housestjärnorna Adrian Lux, Albin Myers samt duon Nause med Leonard Scheja och Jacob Criborn. I Heartbeats får vi inblick i deras både glamorösa och grå DJ-vardag, med glittriga spelningar i Miami och torra dagar i svenska småstäder. Vi får följa med hem till Leonard Scheja som fortfarande bor i sitt pojkrum, eller till en vardagsspelning med Adrian Lux i Linköping. Resan mot stjärnorna stavas hårt arbete och det blir många timmar i studion, på resande fot eller i möten med branschfolk. På vägen möter vi killarnas illustra vänner, eller deltar när världens största DJ-stjärnor spelar strandfotboll i väntan på att solen ska gå ner över Miami. ADRIAN LUX. Stockholmaren Adrian Lux, 26 år, fick sitt stora internationella genombrott för två år sen med världshiten ”Teenage Crime”. Under våren 2012 släppte han sitt kritikerrosade självbetitlade album ”Adrian Lux”, som bland annat innehåller ett samarbete med Kentsångaren Jocke Berg. NAUSE. 21-åringarna Leonard Scheja och Jacob Criborn utgör Stockholmsduon Nause som sålde guld och fyllde dansgolven med singeln ”Made of” 2011. Leonard och Jacob har känt varandra sen de gick på dagis, något som gör att de vet det mesta om varandra. I första avsnittet visar Leonard bilder från när de var små medan Jacob berättar om deras personliga särdrag. ALBIN MYERS. Albin Myers har gjort sig känd med sin punkiga stil och hårda låtar som spelas av superstjärnor som Aviici, Axwell och Tiesto. Albin är åldermannen i gänget med sina 30 år. Han har jobbat hårt för att komma dit han är i dag och han är beredd att jobba ännu hårdare för att stanna kvar på housescenen. Avsnitt 4 av 15.
Säsong 1, Avsnitt 3: (Datum: 1 december, 2012 18:00, Längd: 15 minuter 29 sekunder) Den här veckan bjuder Nausekillarna Jacob och Leonard hem sina mammor Åsa och Marianne på middag. Under kvällen blir det många skratt när mammorna avslöjar okända sidor hos sina barn. Adrian Lux är på besök hos ett klädmärke som vill sponsra honom med gratiskläder, en del av en stjärnas vardag. Kanske inte jättespännande, men vi får åtminstone se Adrian i bar överkropp. Svensk housemusik är snart ett begrepp nästan lika starkt som britpop. Dansgolvets hjärta bultar hårt här i Sverige genom superstjärnor som Aviici och Swedish House Mafia. Men bakom dem är nya stjärnor på väg att tändas i rasande fart. I realityserien Heartbeats följer vi de fyra svenska housestjärnorna Adrian Lux, Albin Myers samt duon Nause med Leonard Scheja och Jacob Criborn. I Heartbeats får vi inblick i deras både glamorösa och grå DJ-vardag, med glittriga spelningar i Miami och torra dagar i svenska småstäder. Vi får följa med hem till Leonard Scheja som fortfarande bor i sitt pojkrum, eller till en vardagsspelning med Adrian Lux i Linköping. Resan mot stjärnorna stavas hårt arbete och det blir många timmar i studion, på resande fot eller i möten med branschfolk. På vägen möter vi killarnas illustra vänner, eller deltar när världens största DJ-stjärnor spelar strandfotboll i väntan på att solen ska gå ner över Miami. ADRIAN LUX. Stockholmaren Adrian Lux, 26 år, fick sitt stora internationella genombrott för två år sen med världshiten ”Teenage Crime”. Under våren 2012 släppte han sitt kritikerrosade självbetitlade album ”Adrian Lux”, som bland annat innehåller ett samarbete med Kentsångaren Jocke Berg. NAUSE. 21-åringarna Leonard Scheja och Jacob Criborn utgör Stockholmsduon Nause som sålde guld och fyllde dansgolven med singeln ”Made of” 2011. Leonard och Jacob har känt varandra sen de gick på dagis, något som gör att de vet det mesta om varandra. I första avsnittet visar Leonard bilder från när de var små medan Jacob berättar om deras personliga särdrag. ALBIN MYERS. Albin Myers har gjort sig känd med sin punkiga stil och hårda låtar som spelas av superstjärnor som Aviici, Axwell och Tiesto. Albin är åldermannen i gänget med sina 30 år. Han har jobbat hårt för att komma dit han är i dag och han är beredd att jobba ännu hårdare för att stanna kvar på housescenen. Avsnitt 3 av 15.
Säsong 1, Avsnitt 1: (Datum: 1 december, 2012 18:00, Längd: 14 minuter 56 sekunder) Svensk housemusik är snart ett begrepp nästan lika starkt som britpop. Dansgolvets hjärta bultar hårt här i Sverige genom superstjärnor som Aviici och Swedish House Mafia. Men bakom dem är nya stjärnor på väg att tändas i rasande fart. I realityserien Heartbeats följer vi de fyra svenska housestjärnorna Adrian Lux, Albin Myers samt duon Nause med Leonard Scheja och Jacob Criborn. I Hearbeats får vi inblick i de svenska housestjärnornas både glamorösa och grå DJ-vardag, med glittriga spelningar i Miami och torra dagar i svenska småstäder. Vi får följa med hem till Leonard Scheja som fortfarande bor i sitt pojkrum, eller till en vardagsspelning med Adrian Lux i Linköping. Resan mot stjärnorna stavas hårt arbete och det blir många timmar i studion, på resande fot eller i möten med branschfolk. På vägen möter vi killarnas illustra vänner, eller deltar när världens största DJ-stjärnor spelar strandfotboll i väntan på att solen ska gå ner över Miami. ADRIAN LUX. Stockholmaren Adrian Lux, 26 år, fick sitt stora internationella genombrott för två år sen med världshiten ”Teenage Crime”. Under våren 2012 släppte han sitt kritikerrosade självbetitlade album ”Adrian Lux”, som bland annat innehåller ett samarbete med Kentsångaren Jocke Berg. NAUSE. 21-åringarna Leonard Scheja och Jacob Criborn utgör Stockholmsduon Nause som sålde guld och fyllde dansgolven med singeln ”Made of” 2011. Leonard och Jacob har känt varandra sen de gick på dagis, något som gör att de vet det mesta om varandra. I första avsnittet visar Leonard bilder från när de var små medan Jacob berättar om deras personliga särdrag. ALBIN MYERS. Albin Myers har gjort sig känd med sin punkiga stil och hårda låtar som spelas av superstjärnor som Aviici och Tiesto. Albin är åldermannen i gänget med sina 30 år. Han har jobbat hårt för att komma dit han är i dag och han är beredd att jobba ännu hårdare för att stanna kvar på housescenen. HEARTBEATS SÄNDS I WWW.TV6PLAY.SE MED START 18.00 ONSDAG 25 APRIL. Avsnitt 1 av 15.