Rekommenderade program


Hasselhoff - en svensk talkshow

Hasselhoff - en svensk talkshow

Avsnittsbeskrivning Hasselhoff - en svensk talkshow: Maria Montazami, Måns Herngren, Robert Aschberg och Agneta Sjödin gästar säsongens sista program med TV som tema. Det blir samtal om allt ifrån Hollywoodfruar och Let´s dance till Tom Cruise och synkroniserad simning. Kryddat med lite ufos, nepotism, trollkarlar och svärdslukare. Mitt i denna angenäma anrättning deklarerar plötsligt Hasselhoff och Sjödin sin kärlek till varandra. Men varför kan de inte få varandra att le? Säsongsfinalen avslutas med skönsång i form av Hasselhoffs tolkning av Roxettes "It must have been love".

USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow.

”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor.

”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.

Gäster i kvällens program, vars tema är TV:
Maria Montazami, som har fyra barn och en man. Eller var det tvärtom?
Måns Herngren, som idag helt förlitar sig på nepotism och synkroniserad simning.
Robert Aschberg, har svar på allt. Står för allt. Och gillar att vara ödmjuk.
Agneta Sjödin, sörjer inte att hon inte blev fru Tom Cruise.

Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch - där vi får se MTG TV:s programdirektör, Karin Stjärne, i en bärande roll.
Datum: 19 maj, 2014 21:00
Längd: 43 minuter 5 sekunder

Avsnitt från Hasselhoff - en svensk talkshow

Säsong 1, Avsnitt 10: (Datum: 19 maj, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 5 sekunder) Maria Montazami, Måns Herngren, Robert Aschberg och Agneta Sjödin gästar säsongens sista program med TV som tema. Det blir samtal om allt ifrån Hollywoodfruar och Let´s dance till Tom Cruise och synkroniserad simning. Kryddat med lite ufos, nepotism, trollkarlar och svärdslukare. Mitt i denna angenäma anrättning deklarerar plötsligt Hasselhoff och Sjödin sin kärlek till varandra. Men varför kan de inte få varandra att le? Säsongsfinalen avslutas med skönsång i form av Hasselhoffs tolkning av Roxettes "It must have been love". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. Gäster i kvällens program, vars tema är TV: Maria Montazami, som har fyra barn och en man. Eller var det tvärtom? Måns Herngren, som idag helt förlitar sig på nepotism och synkroniserad simning. Robert Aschberg, har svar på allt. Står för allt. Och gillar att vara ödmjuk. Agneta Sjödin, sörjer inte att hon inte blev fru Tom Cruise. Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch - där vi får se MTG TV:s programdirektör, Karin Stjärne, i en bärande roll.
Säsong 1, Avsnitt 9: (Datum: 21 april, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 15 sekunder) - Hoffen gör världens största smörgåstårta - Kockarnas kamp: Ekstedt mot Bárány Niklas Ekstedt, Sigrid Bárány, Carl Jan Granqvist och E-type gästar kvällens program vars tema är mat och dryck. Det visar sig snabbt att Ekstedt och Bárány inte tycker lika om någonting när det kommer till mat och gliringarna haglar. Under tiden passar Hasselhoff på att dricka pucko och frossa i falukorv och Mc Warewolf berättar hur han blev E-type. Därefter är det dags att bygga världens största smörgåstårta och svara på frågan: Vad gör André Pops egentligen på kaviartuben? Allt avslutas med Hasselhoffs skönsång i tolkningen av "Varm korv boogie". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.
Säsong 1, Avsnitt 8: (Datum: 14 april, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 29 sekunder) - Hasselhoff och Zelmerlöw leder allsång - Hasselhoff gifter par i sändning Måns Zelmerlöw (eller "Moans Sell-More-Love" som Hasselhoff kallar honom), Gudrun Schyman och Malin Gramer gästar kvällens program vars tema är kärlek. Det blir ett fullmatat program: Allsång med Zelmerlöw, ett djupt samtal om kvinnokamp och jämställdhet med Schyman och en diskussion om sex, romantik och Paradise Hotel med Malin Gramer. Dessutom hinner ett par fria och gifta sig i programmet. USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. Gäster i kvällens program, vars tema är kärlek: Måns Zelmerlöw, lär Hasselhoff att hyvla en ost. Gudrun Schyman, lär Hasselhoff vikten av att fatta beslut med huvudet och inte med könet. Malin Gramer, berättar ekivoka historier från sitt tidigare liv som programledare för ett sexprogram. Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.
Säsong 1, Avsnitt 7: (Datum: 7 april, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 22 sekunder) Pär Lernström, Elsa Billgren, Tobias Blom och Peter Siepen gästar kvällens program vars tema är mode. Varför är svenskarna så välklädda och varför har alla svenska män skägg? Det är två av kvällens många frågor som får ett svar. Hasselhoff passar även på att, iklädd folkdräkt, dansa folkdans och han ber Tobbe trollkarl om hjälp att trolla bort sin exfru. USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska.
Säsong 1, Avsnitt 6: (Datum: 31 mars, 2014 21:00, Längd: 43 minuter 32 sekunder) Tommy Körberg, Molly Sandén, Anders Bagge och Linda Lampenius gästar kvällens program vars tema är musik. Hasselhoff tar chansen att tävla i sång mot självaste Tommy Körberg. Det blir även ett kärt återseende mellan Hasselhoff och Lampenius, som spelade en av rollerna i "Baywatch". Dessutom bjuder programmet på en stor Looking For Freedom-tävling som avslutas med att vår programledare visar var "skåpet ska stå". USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. Han ligger bakom världens genom tiderna mest framgångsrika tv-serie. Han har varit en sexsymbol i över 30 år. Han är en av världens mest kända människor. Nu är det dags för honom att skaffa sig en egen talkshow. En egen svensk talkshow. ”So, tell me, why are you famous?” Hasselhoffs patenterade öppningsfråga säger mycket om programmet. Programledaren har ingen egentligen relation till Sverige. Eller till svenska kändisar. Oavsett om de heter Reinfeldt, Persbrandt eller Pärson. Men Hasselhoff tar sin uppgift som programledare på största allvar. Han vill verkligen lära känna Sverige, den svenska kulturen och sina svenska gäster. Just detta upplägg är programmets kärna. Här finns en möjlighet till andra frågor, en annan form av nyfikenhet, uppriktighet och humor. ”Hasselhoff – en svensk talkshow är, i mångt och mycket, en klassisk talkshow med välkända gäster, förinspelade inslag och exklusiva artistuppträdanden. Men ändå är inget klassiskt. Allt är helt annorlunda. Och allt i Hasselhoffs svenska talkshow är självklart på engelska. Gäster i kvällens program, vars tema är musik: Tommy Körberg Molly Sandén Anders Bagge Linda Lampenius Vi går även bakom kulisserna på inspelningen av "Snow-Watch", Hasselhoffs uppföljare till Baywatch.