Rekommenderade program


Här är ditt kylskåp

Här är ditt kylskåp

Avsnittsbeskrivning Här är ditt kylskåp: I säsongsfinalen av Här är ditt kylskåp åker Pia Johansson hem till Marie Ledin. I ett varmt och öppet möte berättar Marie nu allt om hur det var att växa upp med legendariska ABBA-managern Stikkan Andersson som pappa. Samt hur de vilda Polarpriset-festerna i den exklusiva lägenheten på Östermalm ser ut. Tillsammans med maken Tomas Ledin tar Marie varje år hem vinnaren för en hyllningsfest. Bland annat har stjärnor som Stevie Wonder, Björk, Led Zeppelin och Pink Floyd varit där och festat.

I Här är ditt kylskåp hälsar skådespelaren Pia Johansson på hemma hos några av Sveriges mest folkkära personer. Lika delar varma samtal om kärleken, familjen och livets upp och nedgångar blandas med god mat. Under säsongen får vi också stifta bekantskap med både kylskåp och personliga historier från bland annat Görel Crona, Agneta Sjödin, Tony Irving, Birgitte Söndergaard, Peder Lamm, Jonas Sjöstedt och Anders Jacobsson.
Datum: 10 juni, 2014 21:00
Längd: 42 minuter 47 sekunder

Avsnitt från Här är ditt kylskåp

Säsong 1, Avsnitt 4: (Datum: 29 april, 2014 21:00, Längd: 42 minuter 59 sekunder) Birgitte Söndergaard var en av Sveriges största programledare på nittiotalet. Bland annat gjorde hon suceér som Spårlöst försvunnen, som gick ut på att leta upp barns försvunna föräldrar. Det ingen visste var att Birgitte samtidigt letade efter sin egen far. Nu berättar hon om den omvälvande stunden då hennes biologiske pappa plötsligt dök upp. – I samma veva fick jag kontakt med min egen pappa, vilket var både roligt och överraskande, säger Birgitte. Under arbetet med Spårlöst försvunnen fick Birgitte reda på att hon hade en familj i Danmark, som hon aldrig träffat. De tog kontakt med varandra och bestämde att pappan skulle åka till Stockholm för att träffa sin dotter. Men det blev ett kort möte. – Det var så mycket jag skulle vilja fråga honom som jag inte hann, för att han dog ett par år senare, berättar Birgitte i Här är ditt kylskåp. Idag arbetar Birgitte som konstnär och har bland annat haft utställning på anrika Louvren i Paris. Om programmet: I Här är ditt kylskåp hälsar skådespelaren Pia Johansson på hemma hos några av Sveriges mest folkkära personer. Lika delar varma samtal om kärleken, familjen och livets upp och nedgångar blandas med god mat. Under säsongen får vi också stifta bekantskap med både kylskåp och personliga historier från Görel Crona, Agneta Sjödin, Marie Ledin, Tony Irving, Jonas Sjöstedt, Birgitte Söndergaard, Edward Blom, Peder Lamm och Anders