Rekommenderade program


Ensam mamma söker

Ensam mamma söker

Avsnittsbeskrivning Ensam mamma söker:
Datum: 22 december, 2014 21:04
Längd: 18 minuter 41 sekunder

Avsnitt från Ensam mamma söker

Säsong 8, Avsnitt 3: (Datum: 13 oktober, 2014 20:00, Längd: 43 minuter 43 sekunder) De dansar afrodans, surfar, kör sommarrodel i slalombacke och åker på sälsafari. Mammorna lär känna sina killar bättre och bättre. En kille försöker imponera genom att gå ner i spagat. En annan genom att dra skämt som ingen förstår. Minisemestern fortgår. Evelina trivs med sina killar i Varberg. De startar dagen med afrodans, klär sig sedan i avslöjande våtdräkter för att tävla i stående paddling (SUP). Tjuvstart retar de andra killarna, men Evelina väljer att inte lägga sig i. Susanne befinner sig i Tällberg. Hon bjuds på frukost ute i naturen tillsammans med Andreas. När hon listat ut vilken marmelad som är hans favorit åker hela gruppen till Rättvik för att köra rodel utför slalombacken i en rasande fart. Susanne blir extra glad när en speciell kille vinner dagens utmaning som innebär en dessertdejt med henne. Sofi njuter av västkusten och Sydkoster. Hon tar med sig killarna på sälsafari. En av killarna känner att han måste ta mer plats och försöker därför hålla låda. Hans skämt går dock inte hela vägen fram. Sofi tvingas oväntat ta farväl av en av sina killar. Våra singelmammor är: Evelina, 31 år. Bor med sin dotter söder om Stockholm. Evelina är säljare och killen hon söker ska vara ambitiös och veta vad han vill. Hon tycker att muskler är hett, men inte avgörande. Sofi, 30 år. Bor med sin son i Göteborg. Sofi jobbar som nattundersköterska och driver dessutom egen skönhetssalong. Mannen hon söker vara rolig, snäll och ska gilla både friluftsliv och stadsliv. Susanne, 32 år. Bor med sina tre döttrar i Östersund. Hon är utbildad upplevelseproducent och studerar nu till förskollärare. Hon söker en man som hon kan skratta tillsammans med. Han ska vara självständig, driftig och trygg.
Säsong 8, Avsnitt 2: (Datum: 6 oktober, 2014 20:00, Längd: 44 minuter 9 sekunder) En känner redan pirr i magen. En annan skriker att killarna är värdelösa. En fångar både gädda och kyss. Allt toppat med jordgubbar, champagne och ett ofrivilligt dopp. Bland mycket annat. Det är äntligen dags för minisemester. Mammorna får tillfälle att umgås med sina killar under mer avslappnade former när utomhusaktiviteter arrangeras. Evelina tar med killarna på flytringsfiske och den som först får napp utlovas en puss. Susanne vill se vem som snabbast kan göra upp eld utan moderna hjälpmedel. Sofi ger killarna i uppgift att bygga en flotte som ska bära på vattnet. Tävlingsinstinkten tar över för en av killarna. -Ni är värdelösa! skriker han. När alla utmaningar är avklarade bär det av på minisemester. Evelina åker till Varbergs kurort. Susanne åker till vackra Tällberg i Dalarna där en ny beundrare dyker upp, till de andra killarnas förtret. Sofi myser på Sydkoster med sina killar. Där kommer ett erkännande som kan få ett och annat ögonbryn att höjas: - Alla är vi fula fiskar, så är vi människor, säger en av killarna. Våra singelmammor är: Evelina, 31 år. Bor med sin dotter söder om Stockholm. Evelina är säljare och killen hon söker ska vara ambitiös och veta vad han vill. Hon tycker att muskler är hett, men inte avgörande. Sofi, 30 år. Bor med sin son i Göteborg. Sofi jobbar som nattundersköterska och driver dessutom egen skönhetssalong. Mannen hon söker vara rolig, snäll och ska gilla både friluftsliv och stadsliv. Susanne, 32 år. Bor med sina tre döttrar i Östersund. Hon är utbildad upplevelseproducent och studerar nu till förskollärare. Hon söker en man som hon kan skratta tillsammans med. Han ska vara självständig, driftig och trygg.
Säsong 7, Avsnitt 13: (Datum: 2 december, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 6 sekunder) Sedan 2007 har vi fått följa 21 ensamma mammors jakt på kärleken. Hur har det gått för dem efter tiden i rampljuset? Hur lever de idag? I den första delen av två träffar vi Lenita Colley, Johanna Toftby, Anette Molin, "Rockabilly-Emma", Linda Norrman och My Hammar. Magdalena Graaf ger sig ut på vägarna i Sverige för att träffa några av tidigare säsongers ensamma mammor. Johanna Toftby var med i programmet 2008 och letade då efter en "toastmasterkille". Nu har hon hittat mannen i sitt liv: "Stekar-Janne". Magdalena träffar dem båda två. My Hammar, den yngsta ensamma mamman någonsin, träffade Viktor Kjellén genom programmet 2011. De är fortfarande ett par och mycket har hänt sedan dess. -Ensam mamma söker har förändrat hela mitt liv, säger hon. Anette Molin och Linda Norrman var med i två olika säsonger, men har nu blivit vänner. Båda bor i Göteborg. Anette flyttade dit till Richard som hon valde i programmet. I tre år var de lyckliga sambos. Vad var det som hände när de bröt upp egentligen? -Slog du till honom med stekpannan? frågar Magdalena. Rockabilly-Emma har flyttat från Malmö och bor nu i huvudstaden. När hon var med i Ensam mamma söker 2010 var hon kär i båda sina sista killar. Vad hände, och framförallt: hur går det med den nya kärleken? Sist men inte minst: Lenita Colley, från Ensam mamma sökers allra första säsong 2007. Hur lever hon idag? I den första delen av två träffar vi Lenita Colley (säsong 1), Johanna Toftby och Anette Molin från säsong 2, Rockabilly-Emma och Linda Norrman från säsong 4 och My Hammar från säsong 5.
Säsong 7, Avsnitt 4: (Datum: 30 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 49 sekunder) Thereses killar börjar utveckla starka vänskapsband sinsemellan och hon börjar fundera på om de är där för varandra eller för henne. Madelenes killar visar stor osäkerhet och har svårt för att våga ta första steget. Men för en av dem blir pressen inför valet för mycket. I Skåne börjar Mys killar redan att visa tecken på svartsjuka. Vissa försöker med tjuvknep när en dejt står på spel – men My genomskådar allt. I Härjedalen njuter Therese och hennes killar av friluftsliv. Sista äventyret innan valet blir en ridtur på Islandshästar och matlagning ute i det fria med hjälp av stormkök. – Jag är gammal militär, så… säger en av killarna självsäkert. Men matlagningen visar sig dock vara svårare än han räknat med och en olycka är mycket nära. Therese måste nu bestämma sig för vilka killar hon vill ha med sig hem till Örebro. Madelene tar en tur på vattenskotern med Ken. Hon tycker att det börjar bli dags för killarna att ta initiativ och visa om de är intresserade eller inte. Pressen är stor och för en av killarna blir nervositeten och förväntningarna för mycket. – Jag orkar inte mer, sorry, säger han. My arrangerar puttävling och klättrar i träd i Skåne med sina killar. Några visar ganska snabbt prov på både svartsjuka och osäkerhet. När en av killarna vinner en pooldejt med My sitter resten av gänget på andra sidan väggen i bastun och tjuvlyssnar.
Säsong 7, Avsnitt 3: (Datum: 23 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 4 sekunder) I Härjedalen tävlar killarna om att få Therese på kroken och tar till alla medel för att få gå på badtunnedejt. I skärgården bygger killarna flotte för att vinna en middag med Madelene. I Skåne haltar en förkyld My omkring på kryckor medan en av hennes killar börjar få kalla fötter. För en av mammorna hettar det dessutom till framför brasan med säsongens första kyss. – Vi var som två fjortonåringar på nytt, säger hon. För att få killarna att slappna av på minisemestern arrangerar mammorna lite olika aktiviteter. Fisketävling, flottbygge, gemensam matlagning och getmjölkning. De killar som anstränger sig lite extra vinner en dejt. Något som visar sig vara ett riktigt lyckokast för Therese då hon snabbt får en favorit. I skärgården drömmer Madelenes killar redan om familjeliv tillsammans med henne. – Madde hade varit en perfekt mamma till mina barn, säger en av dem. Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsterhandel och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en självständig man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är.
Säsong 7, Avsnitt 2: (Datum: 16 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 32 sekunder) Madelene vill ha ögongodis. My hoppas på det där klicket. Nu är det dags för norra Sveriges singelmän att imponera på mammorna. Och alla knep är tillåtna i krig och kärlek. Eller vad sägs om hundvalpar, blommor, tatueringsuppvisning, flexande muskler och sång? Eller sympatikortet nummer ett: kryckor. Den andra och sista anhalten för mammornas casting är Sundsvall. Där har män från hela norra Sverige samlats för att få en träff med mammorna. Stela speeddejter varvas med skönsång och intensiv uppvaktning på tu man hand. De som lyckas väcka mammornas nyfikenhet kan se fram emot en minisemester med sin utvalda. Madelenes killar kan se fram emot äventyr i Stockholms skärgård. My reser på minisemester med killarna till Skåne och Therese får lära känna sina killar närmare i vackra Härjedalen. Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsterhandel och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en självständig man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är.
Säsong 7, Avsnitt 2: (Datum: 16 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 32 sekunder) Madelene vill ha ögongodis. My hoppas på det där klicket. Nu är det dags för norra Sveriges singelmän att imponera på mammorna. Och alla knep är tillåtna i krig och kärlek. Eller vad sägs om hundvalpar, blommor, tatueringsuppvisning, flexande muskler och sång? Eller sympatikortet nummer ett: kryckor. Den andra och sista anhalten för mammornas casting är Sundsvall. Där har män från hela norra Sverige samlats för att få en träff med mammorna. Stela speeddejter varvas med skönsång och intensiv uppvaktning på tu man hand. De som lyckas väcka mammornas nyfikenhet kan se fram emot en minisemester med sin utvalda. Madelenes killar kan se fram emot äventyr i Stockholms skärgård. My reser på minisemester med killarna till Skåne och Therese får lära känna sina killar närmare i vackra Härjedalen. Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsterhandel och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en självständig man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är.
Säsong 7, Avsnitt 1: (Datum: 9 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 36 sekunder) Kärleksfesten är tillbaka! Den här gången med en rad nyheter. Med Magdalena Graaf som programledare åker mammorna ut på en gemensam dejtingturné i landet. My, Madelene och Therese får nu chansen att träffa sitt livs stora kärlek – det är dags för en ny och efterlängtad säsong av Ensam mamma söker. My, Therese och Madelene tog i våras chansen att hitta kärleken i TV3. Deras kontaktannonser visades på TV och gensvaret var överväldigande: beundrarbreven forsade in. Nu är det upp till bevis för de lyckligt lottade brevskrivare som valts ut för att få träffa mammorna. Kommer årets ensamma mammor att hitta den stora kärleken? Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsteraffär och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en driven man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är. Nytt för i år är bland annat att programledaren Magdalena Graaf kommer att följa våra singelmammors resor under sommaren och kanske ge ett eller annat råd efter vägen. Dessutom kommer My, Therese och Madelene att få tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. Säsongen börjar med en castingturné till Helsingborg och Sundsvall där de tre mammorna tillsammans träffar alla intresserade killar. Några killar får redan där säga hej då, men för de som går vidare väntar en härlig minisemester med den aktuella singelmamman – och kanske även en hel sommar fylld av romatik.
Säsong 7, Avsnitt 1: (Datum: 9 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 36 sekunder) Kärleksfesten är tillbaka! Den här gången med en rad nyheter. Med Magdalena Graaf som programledare åker mammorna ut på en gemensam dejtingturné i landet. My, Madelene och Therese får nu chansen att träffa sitt livs stora kärlek – det är dags för en ny och efterlängtad säsong av Ensam mamma söker. My, Therese och Madelene tog i våras chansen att hitta kärleken i TV3. Deras kontaktannonser visades på TV och gensvaret var överväldigande: beundrarbreven forsade in. Nu är det upp till bevis för de lyckligt lottade brevskrivare som valts ut för att få träffa mammorna. Kommer årets ensamma mammor att hitta den stora kärleken? Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsteraffär och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en driven man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är. Nytt för i år är bland annat att programledaren Magdalena Graaf kommer att följa våra singelmammors resor under sommaren och kanske ge ett eller annat råd efter vägen. Dessutom kommer My, Therese och Madelene att få tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. Säsongen börjar med en castingturné till Helsingborg och Sundsvall där de tre mammorna tillsammans träffar alla intresserade killar. Några killar får redan där säga hej då, men för de som går vidare väntar en härlig minisemester med den aktuella singelmamman – och kanske även en hel sommar fylld av romatik.
Säsong 7, Avsnitt 1: (Datum: 9 september, 2013 21:00, Längd: 43 minuter 32 sekunder) Kärleksfesten är tillbaka! Den här gången med en rad nyheter. Med Magdalena Graaf som programledare åker mammorna ut på en gemensam dejtingturné i landet. My, Madelene och Therese får nu chansen att träffa sitt livs stora kärlek – det är dags för en ny och efterlängtad säsong av Ensam mamma söker. My, Therese och Madelene tog i våras chansen att hitta kärleken i TV3. Deras kontaktannonser visades på TV och gensvaret var överväldigande: beundrarbreven forsade in. Nu är det upp till bevis för de lyckligt lottade brevskrivare som valts ut för att få träffa mammorna. Kommer årets ensamma mammor att hitta den stora kärleken? Våra singelmammor är: Therese, 27 år. Bor med sin dotter och son i Örebro. Therese är platschef på en nöjespark och killen hon söker får gärna ha ett kaxigt yttre, men ska vara en nallebjörn på insidan. Madelene, 24 år. Bor med sin dotter i Eskilstuna. Madelene gillar äventyr och är en omtänksam tjej. Lika omtänksam vill hon att killen ska vara. Om han dessutom har ett vackert yttre är det ett plus. Men insidan är viktigast. My, 25 år. Bor med sin son på Öland. My driver en egen blomsteraffär och jobbar varannan vecka i Holland. Hon letar efter en driven man med ambitioner. Han ska dessutom vara lika kelsjuk som hon är. Nytt för i år är bland annat att programledaren Magdalena Graaf kommer att följa våra singelmammors resor under sommaren och kanske ge ett eller annat råd efter vägen. Dessutom kommer My, Therese och Madelene att få tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. Säsongen börjar med en castingturné till Helsingborg och Sundsvall där de tre mammorna tillsammans träffar alla intresserade killar. Några killar får redan där säga hej då, men för de som går vidare väntar en härlig minisemester med den aktuella singelmamman – och kanske även en hel sommar fylld av romatik.
Säsong 6, Avsnitt 12: (Datum: 5 november, 2012 21:00) – Jag tror att jag är kär i dig alltså. Det är ingen tvekan om att det är kärlek i luften när det slutgiltiga valet ska göras. Det är äntligen dags för Jennifer, Cecilia och Jenny att förklara sin kärlek för den utvalde de hoppas ha en framtid tillsammans med. Jenny är på Irland med sina killar. Där lättar Christian sitt hjärta och förklarar sin kärlek för henne. Fredrik, som länge varit Jennys favorit, tar med henne på spa och förklarar hur bra de skulle passa ihop då de är i samma skede i livet. – Jättejobbigt val. Så här jobbigt trodde jag inte att det skulle bli, säger Jenny. Cecilia tar med sig killarna på en ridtur i Ungern. För Mikael blir det en ny erfarenhet. Han är bara van vid hästkrafter på speedwaybanan. Janne däremot är uppvuxen på en bondgård och van vid hästar. Janne och Cecilia besöker en imponerande vingård och avnjuter en romantisk vinprovning. – Han kysser alltid väldigt bra och doftar gott, säger Cecilia. Mikael tar med sig Cecilia ut på sjön bland näckrosor och fågelkvitter och uppvaktar med mousserande och frukt. – Ju mer man lär känna honom desto djupare är han, säger Cecilia. Jennifer ska ha en heldag på stranden med Kristoffer men ännu en gång har de otur med vädret och får beställa in roomservice på hotellet istället. – När vi är ensamma och stänger dörren till rummet då är det som kaboom. Då slår det gnistor. Då är det väl som att kasta in ett stycke kött till tigrarna och jag är köttet, säger Kristoffer. Johannes tar med Jennifer på spa där hon får sin första ansiktsbehandling och åker sen tillsammans med henne och barnen till en dinosauriepark i Gdansk. – Det här har verkligen varit den roligaste sommaren hittills i mitt liv. Min hjärna säger att det finns potential i båda, men mitt hjärta har redan valt, säger Jennifer. Avsnitt 12 av 12.