Rekommenderade program


69 saker du vill veta om sex

69 saker du vill veta om sex

Avsnittsbeskrivning 69 saker du vill veta om sex: Men det handlar om mer än bara kroppslig njutning. 
– Det kan också vara politiskt, det kan vara en strategi för att få upp folks ögon för hur viktig naturen är för människan, säger en av sexaktivisterna. 
Programledaren Robin Olsson hänger med gruppen ut i naturen runt San Fransisco för att lära sig 25 olika sätt att älska hångla, älska och känna på naturen. 
– Ekosex är att ha ett sexuellt förhållande med naturen som en älskare, säger en av sexaktivisterna. 
Njutning är alltså en sida av saken. Men det finns också ett politiskt motiv. Att med glädje, skratt och ekosex lära människor hur viktig naturen är för oss alla. 
– Egentligen är det inte så stor gräns mellan oss och naturen. Människan består av en stor procent vatten, säger aktivisterna.
Datum: 19 december, 2013 22:00
Längd: 43 minuter 1 sekund

Avsnitt från 69 saker du vill veta om sex

Säsong 3, Avsnitt 6: (Datum: 21 november, 2013 22:00, Längd: 43 minuter 9 sekunder) Statligt stöttad prostitution är en verklighet i Tyskland sedan 2002. Där betalar flickorna vid de lagliga bordellerna skatt och är försäkrade som alla andra. Blir det här systemet verkligen bättre för dem som säljer sina kroppar? Vi har besökt en laglig bordell i Berlin och intervjuat både chefen och de prostituerade. I Tyskland gör de statliga bordellerna reklam på tunnelbanor och bussar. Bordellen Artmeis är Tysklands största och skryter på sin hemsida att den är handikappanpassad med hissar och ramper, för alla slags besökare. Här jobbar mellan 90 och 120 kvinnor varje dag. Men vad blir egentligen skillnaden för kvinnorna när prostitution är lagligt? Bland forskarna skiljer sig åsikterna åt, men klart är att det finns en rad av dem som dömer ut Sveriges metod att försöka lagstifta bort prostitution. Det funkar inte menar de, och tycker att Sverige borde ta efter Tyskland. – Tvinga inte ut dem på gatan. Ge dem trygga och bättre arbetsvillkor och ge dem möjligheter att förändra jobbet när de vill göra det, säger Barbara, forskare i Tyskland som hjälper prostituerade ur sin situation även om hon är för deras rätt att sälja sin kropp. Inne på bordellen visas en polerad sida av verksamheten upp, bordellmamman visar runt bland rummen och berättar att alla prostituerade är egna företagare med skattsedel. Samtliga rum är utrustade med larmknappar om något går snett. Men vad säger de prostituerade själva? Och vågar de berätta allt framför kameran?
Säsong 3, Avsnitt 2: (Datum: 24 oktober, 2013 22:00, Längd: 42 minuter 57 sekunder) Varför tänder en del på att bli iakttagna när de har sex? Detta handlar 69 saker du vill veta om sex om denna gång. Bland annat träffar programledaren Robin Olsson en ung svensk tjej som både älskar att visa sig naken och att ha sex med sig själv och andra offentligt. 26-åriga Tottis älskar att visa sig naken offentligt. Och hon gillar att ha sex utomhus, på platser där hon kan bli påkommen. Vad driver henne och de många andra som tänder på att de kan bli iakttagna? Det försöker Robin Olsson reda ut i det här avsnittet. På samma tema åker han till Los Angeles och träffar ett gäng människor som specialiserat sig på att spela in porrfilmer under vattnet. De verkar också väldigt bekväma med att man både tittar och filmar. Om programmet: Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det ultimata upplysningsprogrammet kring det ämne som ligger många av oss allra närmast hjärtat. För det finns en hel värld där utanför som väntar på att utforskas – och det tänker det här programmet fortsätta göra på ett varmt, nyfiket och entusiastiskt sätt. Här får alla plats. Inga normer är mer värda än andra. Ja, alla får vara med. Programmet leds av Robin Olsson. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation?
Avsnitt 1: (Datum: 17 oktober, 2013 22:00, Längd: 43 minuter 8 sekunder) I sin strävan att hjälpa svenskarna till ett bättre och mer upplyst sexliv räds programledaren Robin Olsson inga tabubelagda ämnen. I den nya säsongen av 69 saker du vill veta om sex träffar han bland annat Buck Angel, mannen med en vagina. Buck föddes som kvinna, jobbade som fotomodell och opererade sedan om sig. Men behöll sin vagina. Hur funkar sex för Buck? Robin åker även runt i Sverige för att intervjua svenskarna som älskar att få smisk. På köpet hittar han en hel värld där man bygger sina egna piskor och satsar på att finna den ultimata njutningen genom den nya trenden ”Flogging”. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det ultimata upplysningsprogrammet kring det ämne som ligger många av oss allra närmast hjärtat. För det finns en hel värld där utanför som väntar på att utforskas – och det tänker det här programmet fortsätta göra på ett varmt, nyfiket och entusiastiskt sätt. Här får alla plats. Inga normer är mer värda än andra. Ja, alla får vara med. I säsong tre av 69 saker du vill veta om sex reser Robin bland annat runt i USA och Europa för att träffa personer som är tantraexperter, porrstjärnor, eller polygamister som lever i intima relationer med minst tio personer samtidigt. Men en hel del är också nytt jämfört med säsong två. I ”69 på roadtrip” reser Alexandra Algeryd, 25, och Kerstin Höglund, 23, runt i Sverige och sätter upp en sex & samlevnadspanel med nya experter i alla städer de besöker. Hur funkar det att ragga på jobbet för en bartender? Hur ser en sjuksköterska på vardagssex i en relation?
Säsong 2, Avsnitt 5: (Datum: 21 maj, 2013 22:00, Längd: 42 minuter 56 sekunder) Livet som porrstjärna i Los Angeles är inte för alla. Vilka söker sig egentligen till branschen? Går det att ha ett familjeliv vid sidan av ett jobb som innebär att du har sex med olika människor varje dag? – Det är inte enkelt, till slut så brukar mitt jobb förstöra alla förhållanden, säger Britney Amber, en av kvinnorna i branschen. I veckans avsnitt åker programledaren Robin Olsson till Los Angeles för att besöka ett av världens största porrfilmsföretag. I sexindustrins Los Angeles har porrskådisarna egna slangord för de som står utanför porrindustrin. Är man inte i branschen så är man en ”civilian”. – Jag har dejtat både folk i branschen och ”civilians”, och det är svårt att ha en relation i det här jobbet. Man är trött när man haft sex hela dagen och kommer hem, säger Travis Varjak, manlig porrfilmsskådis. Men en längtan efter närhet och relationer vid sidan av jobbet har alla, så även Travis Varjak. Så han har valt att lösa det här problemet på ett lite mer ovanligt sätt. Travis har inte längre sex utanför jobbet. Istället har han flera nära tjejkompisar, alltså ”civilians”, som han umgås tajt med. Utan att ha sex. Istället gör de en massa annat som par gör. Myser, går på bio och äter goda middagar. – Så småningom vill jag rota mig, skaffa familj, barn och allt det där. Men just nu passar det här livet mig bra, menar Travis. Avsnitt 5 av 10.
Säsong 2, Avsnitt 4: (Datum: 14 maj, 2013 22:00, Längd: 43 minuter 2 sekunder) Dildos, vibratorer och exklusiva sexdockor i silikon. Människor över hela världen verkar ha en omättlig aptit på sexleksaker i plast. Exempelvis kan en japansk Love Doll i exklusivt material kosta över 50 000 kronor. – Först och främst attraheras de av utseendet, vi tillverkar idealkvinnor. Ju mer våra kunder använder de här dockorna desto mer utvecklar de en större kärlek till dem, säger Takuro Hatashi, utvecklare på Love Dolls. Varför har vi ett så stort behov av sexleksaker i plast? Den frågan ställer sig Robin Olsson i veckans avsnitt innan han åker till Tokyo. Här finns nämligen en av världens mest exklusiva tillverkare av sexdockor. Men Takuro Hatashis silikonavbildningar av kvinnor är inte billiga, eftersom kunden kan specialbeställa i stort sett vad hen vill. Allt från frisyr, längd, bröststorlek och vaginastorlek anpassas. Love Dolls exporterar över ettusen dockor per år ut i världen. – Först och främst attraheras de av utseendet, vi tillverkar idealkvinnor. Ju mer våra kunder använder de här dockorna desto mer utvecklar de en större kärlek till dem, menar Takuro. I Japan är dock inte de här dockorna bara en slit-och-släng vara. Här begraver man alla dockor om de går sönder, allt efter en speciell begravningsritual. Själva begravningen går till så att en bit hår eller annan del av dockan tas med till ett tempel. Där hedrar man först dockan och ber för den innan den begravs. – Man får inte bränna en docka, även om den är trasig, säger Takuro. Avsnitt 4 av 10.
Säsong 1, Avsnitt 10: (Datum: 4 december, 2012 22:00, Längd: 43 minuter 58 sekunder) I kölvattnet på den formidabla boksuccén Femtio nyanser av honom har försäljningen av rep, piskor, handklovar och allehanda kinky sexhjälpmedel skjutit i höjden. Så det vore tjänstefel av Robin och tjejpanelen att inte ägna ett helt avsnitt av 69 saker du vill veta om sex åt just bondage, S/M och de mer avancerade sexlekarna. Robin är villig försökskanin och får känna på både bondagemassage och elektrosex. Tjejpanelen avslöjar sina känslor när det gäller handbojor och ögonbindlar. I panelen hittar vi Anna, Evelina, Lollo och Camilla den här veckan. När det blir dags att ta itu med sexualitetens mer kinky sidor visar det sig att det inte saknas erfarenheter. En i gänget har exempelvis träffat en man som tände på urinsex. Och några har testat att bli bundna. Kink.com är världens största websida för filmer med inriktning på fetish, BDSM och allehanda avancerade sexuella lekar. Högkvarteret ligger i San Fransisco och Robin reser dit för att se hur det går till när deras filmer spelas in. VDn Peter Acworth förklarar varför han startade Kink.com. Och några av de medverkande i de fysiskt smärtsamma sexfilmerna, JP Pike, Derreck Pierce, Aiden Starr och Chastity, förklarar hur de resonerar. Enligt dessa BDSM-stjärnor är det de sysslar med något av de säkraste man kan ägna sig åt eftersom allt de gör är så genomdiskuterat och reglerat. Bobby Starr visar även Robin hur elektrosex går till. Han får testa en zapper och hålla i en elförstärkt analplugg. Efteråt är han helt skakig. Robin besöker även dominatrixen Miss Greta Muse i London. Hennes specialitet är bondagemassage och elektrotantra. Robin får snällt strippa inför Miss Greta. Sedan blir han fastbunden och lätt smiskad. ”Hur känner du inför lite smärta”, frågar Miss Greta. ”Öhhhh…”, svara Robin. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 10 av 10
Säsong 1, Avsnitt 9: (Datum: 27 november, 2012 22:00, Längd: 43 minuter 50 sekunder) Även det som är bra kan bli bättre menar en del. Därför existerar till exempel salvor och apparater som påstås göra penis större. Brevbäraren Lovisa har hört att en piercing på rätt ställe kan göra sexlivet roligare och Robin följer med för att se hur det går till. I Storbritannien träffar han modellen Nadia som skaffat sig bröstsponsorer på internet. Efter en graviditet har hennes bröst krympt och nu vill hon göra en bröstförstoring. I panelen hittar vi Anna, Evelina, Elisabeth och Camilla den här veckan. De har även denna gång parkerat blygheten i hallen och avhandlar frimodigt ämnen som ”walk of shame”, piercing, bröstoperationer och penisförlängningar. Någon får skrämselhicka av tanken på klitorispiercingar. Och det där med bröstförstoringar vet ett par panelmedlemmar lite mer om än de andra. När Nadia ammat klart såg inte hennes bröst ut som förr. För henne, som jobbade som glamourmodell tidigare, var detta ett hårt slag. Att göra en bröstoperation kostar en hel del. De pengarna kan inte brittiska Nadia skaka fram på egen hand. Men så upptäckte hon en hemsida på internet där kvinnor kan skaffa sig bröstsponsorer, män som skänker en större eller mindre slant till kvinnor i nöd. Piercaren Robert Shergill ska göra en intimpiercing på brevbäraren Lovisa. Robin intervjuar båda två och reder ut varför denna rätt så smärtsamma behandling blivit en trend. Robin tar också med tre herrar till en butik som säljer sexhjälpmedel. De får välja varsin variant av penisförstorare. Är pumpen, salvan eller sträckmojängen mest effektiv? Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 9 av 10
Säsong 1, Avsnitt 8: (Datum: 20 november, 2012 22:00, Längd: 44 minuter 2 sekunder) 69 saker du vill veta om sex tar livtag på ämnet onani. Ämnet diskuteras i tjejpanelen. Vi berättar vilka i riksdagen som onanerar mest. Och så avslöjar vi hur många svenskar som onanerar på jobbet. Robin går på gym i New York för att träna sexmusklerna. Han diskuterar även analsex med sexologerna Betty Dodson och Carol Queen. I panelen hittar vi Anna, Evelina, Elisabeth och Camilla. Några av ämnena denna vecka är onani, analsex och hur det är att ha sex med andra tjejer. Som vanligt är det ingen som duckar för de känsliga frågeställningarna. Både Anna och Elisabeth pratar exempelvis om sina lesbiska erfarenheter. Hos gymägaren Jeff Bell i New York tränar man precis som på andra gym, med skillnaden att han specialiserat sig på de muskelgrupper som gör utövarna till sexatleter. Vår flygande reporter känner att detta är något för honom och ger sig i kast med ett fyspass. Robin träffar även intimitetscoachen Johan Rehbinder och får lära sig A och O i hur man uppnår riktig intimitet med en annan människa. Alla onanerar. Det är budskapet i dagens 69 saker du vill veta om sex. Kristdemokrater gör det. Dina arbetskamrater gör det. Men var, när och hur gör de det? Lugn, nyfikenheten stillas på alla områden. Dessutom får vi heta tips om vad som gäller när det är dags för analsex från sexexperterna. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 8 av 10
Säsong 1, Avsnitt 7: (Datum: 13 november, 2012 22:00) Joakim Svedlund skulle bara dyka en gång till. Tråkigt nog för hans del var det inte så djupt där han plumsade i så han bröt nacken. Joakim berättar om hur sexlivet fungerar när man är förlamad. I tjejpanelen diskuteras sexlivets avigsidor. Robin träffar sexsurrogatet Mare och hennes klient James i Los Angeles. Och så får vi en lektion i hur oralsex bör utföras, på män och på kvinnor. I panelen hittar vi Hordokht, Evelina, Elisabeth och Camilla. Deras yviga köksbordsdiskussion berör denna vecka planerat sex, hur man kommer igång med samlivet efter en graviditet samt oralsexets ABC. Sexologen Carol Queen avhandlar samma ämne och programledar-Robin går i lära hos en fakir för att träna bort sina kräkreflexer. Mare Simone kallar sig sexsurrogat. Hon behandlar män som drabbats av problem med sexlivet. En av dessa är James Wood, en medelålders herre som tappat kontakten med sin intimitet. Joakim Svedlund och Anna Gustafsson är ett gift par som många andra. En sak som skiljer dem från de flesta är att Joakim är förlamad från midjan och nedåt. Trots detta har de ett aktivt sexliv. Anna och Joakim berättar för Robin hur det fungerar att ha sex som förlamad. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 7 av 10
Säsong 1, Avsnitt 6: (Datum: 6 november, 2012 22:00) När våren tinat upp den svenska kättjan och det vankas sommar och semester, ja då kopuleras det i varje buske. Eller hur står det egentligen till med svenskarnas semestersex? Programledar-Robin tar pulsen på Sweden Rock Festival, hänger med ett raggargäng och pratar med campande semesterfirare. Målet är att få en bild av hur sommar och kåtma interagerar. Nöjesjournalisten Quetzala Blanco ger tips om de bästa ligglåtarna. Och så får vi stifta bekantskap med en tvättäkta spansk strandraggare. Panelkvartetten, bestående av Hordokht, Camilla, Lollo och Anna, diskuterar spontansex på krogen, i baren och på semestern. Är gurkan eller moroten bäst som improviserad sexleksak? Panelen har svaret. Hordokht får en lektion i hur hon ska locka sin partner till matsex. Och Camilla berättar att Fantomen på operan fick hennes sexuella känslor att svalla förr. Sofie Kling och Sandra Sturesson avslöjar för Robin hur en äkta rocker ska vara för att de ska tända på honom. De befinner sig på hårt rockande Sweden Rock Festival men många är, trots tuff image, riktiga mjukisar. Flickorna vill inte träffa någon blyg och mysig. Sångaren Jay Buchanan och batteristen Michael Miley i hypade bandet Rival Sons lägger fram sina teorier om groupies. Johan Heed är en av grundarna till raggargänget Road Pigs och han är stolt över sin griskeps. Robin får hakar på gänget under en raggarrunda och då snackas det så klart raggning. På tal om raggning så visar Barcelonakillen Christian Brand hur en äkta strandraggare beter sig. Quetzala Blanco, från nättidningen Nyheter24, berättar vilka hennes tre favoritligglåtar är och det visar sig att det inte är de vanliga soulklassikerna. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 6 av 10
Säsong 1, Avsnitt 6: (Datum: 6 november, 2012 22:00) När våren tinat upp den svenska kättjan och det vankas sommar och semester, ja då kopuleras det i varje buske. Eller hur står det egentligen till med svenskarnas semestersex? Programledar-Robin tar pulsen på Sweden Rock Festival, hänger med ett raggargäng och pratar med campande semesterfirare. Målet är att få en bild av hur sommar och kåtma interagerar. Nöjesjournalisten Quetzala Blanco ger tips om de bästa ligglåtarna. Och så får vi stifta bekantskap med en tvättäkta spansk strandraggare. Panelkvartetten, bestående av Hordokht, Camilla, Lollo och Anna, diskuterar spontansex på krogen, i baren och på semestern. Är gurkan eller moroten bäst som improviserad sexleksak? Panelen har svaret. Hordokht får en lektion i hur hon ska locka sin partner till matsex. Och Camilla berättar att Fantomen på operan fick hennes sexuella känslor att svalla förr. Sofie Kling och Sandra Sturesson avslöjar för Robin hur en äkta rocker ska vara för att de ska tända på honom. De befinner sig på hårt rockande Sweden Rock Festival men många är, trots tuff image, riktiga mjukisar. Flickorna vill inte träffa någon blyg och mysig. Sångaren Jay Buchanan och batteristen Michael Miley i hypade bandet Rival Sons lägger fram sina teorier om groupies. Johan Heed är en av grundarna till raggargänget Road Pigs och han är stolt över sin griskeps. Robin får hakar på gänget under en raggarrunda och då snackas det så klart raggning. På tal om raggning så visar Barcelonakillen Christian Brand hur en äkta strandraggare beter sig. Quetzala Blanco, från nättidningen Nyheter24, berättar vilka hennes tre favoritligglåtar är och det visar sig att det inte är de vanliga soulklassikerna. Man kan se 69 saker du vill veta om sex som det mer avslappnade och lite roligare programmet om allas vårt favoritämne. Eller ett sexprogram med kvinnligt perspektiv. Eller kunskapsprogrammet du alltid velat se men aldrig vågat hoppas på att få se. Tjejpanelen: Camilla, 31, jobbar med IT på bank och tycker att idén med 69 saker du vill veta om sex, som är för, av och om kvinnor, är bra och positiv. Elisabeth 49, är servitris och arbetar med event. Här bidrar hon med sin erfarenhet och vill vara en vettig, vuxen kvinna. Hordokht 31, anser att hon kan bidra med en sund och hälsosam inställning till sex. Privat jobbar hon i tv-världen, fast bakom kameran. Evelina 28, är entreprenör och studerar samtidigt till sjuksköterska. Hon ser sig som en vanlig tjej som tycker att det är viktigt att prata om sex och samlevnad. Lollo 42, delar sina dagar mellan butiksjobb och arbete på gym. Lollo säger att hon älskar sex, både att ha och prata om det. Nu vill hon dela med sig till andra kvinnor av sina erfarenheter. Anna, 29, är tatueringslärling och tycker att det är viktigt att prata öppet och ärligt om sex. Programledare: Robin Olsson, 32, har utbildat sig på StDH:s tv-producentlinje och jobbat med TV både framför och bakom kameran för produktioner som gått på bland annat SVT, UR och TV4. Han har en bakgrund inom teater och standup. Avsnitt 6 av 10