Rekommenderade program


112 Aina

112 Aina

Avsnittsbeskrivning 112 Aina: Men skenet bedrar. Polisinspektör Frans ”Frasse” Ytterman, polisinspektör Stefan Schwartz, polisinspektör Vanessa Frankell, polisassistent Walter Eriksson, polisaspirant Nora Modig och receptionisten Aina Forss är nämligen mitt uppe i en TV-inspelning. Ett team har valt att göra en dokumentärserie om just Hällby polisstation eftersom det är den kommun i Sverige som visat sig vara allra sämst på att klara upp brott. Det visar sig snabbt att här arbetar den klantigaste, märkligaste och mest opålitliga samling poliser världen någonsin skådat.
112 Aina är en hysterisk och skruvad komedi med realitykänsla. Serien gästas av en rad kända skådespelare och humorprofiler som Jakob Eklund, Andreas Wilson, Micke "Ronald Niedermann" Spreitz och Hasse Brontén. Alla gäster spelar en skruvad version av sitt riktiga jag. I fasta roller ser vi Fredrik Hallgren och Måns Nathanaelson, som senast syntes i den av Kristallen nominerade TV6 komedin Karatefylla. Samt Isabel Munshi, Linus Eklund Adolphson, Annie Lundin och Marina Nyström.
Datum: 8 mars, 2013 19:00
Längd: 1 minut

Avsnitt från 112 Aina

Säsong 1, Avsnitt 2: (Datum: 1 april, 2013 22:00, Längd: 22 minuter ) Har du någon gång slangat bensin? Kanske satt du fast i sommarstugan med soppatorsk och tvingades slanga gräsklipparen för att ta dig hem med bilen? Polisassistent Walter Eriksson går snäppet längre i humorserien 112 Aina. När ett mord uppdagas slangar han sperma ur brottsoffret för att säkra dna-spår. Denna vecka är det vapenfri måndag på Hällby polisstation, vilket såklart slutar i en fars. Ett försök att köpa en blu-ray spelare på Blocket spårar ur till ett häleri, utfört av polisen själva. När senare ett misstänkt mordoffer hittas i skogen går Walter Eriksson lite väl långt för att säkra dna-spår. Och vad hjälper det egentligen att slanga dna ur den som är brottsoffer och inte förövare? Efter fina siffror i förra måndagens premiär har 112 Aina fortsatt med att bli en playsuccé på nätet, och programmet är redan nu ett av de mest tittade på samtliga MTGs Playtjänster. 112 Aina är humorsatsningen som på ytan liknar en dokumentär, men som i själva verket är en hysterisk drift med den svenska polisen. Serien kombinerar realitykänslan från Cops och parar ihop den med det bästa ur långfilmer som Kopps eller Borat. Måns Nathanaelsson och Fredrik Hallgren, som spelar Frasse respektive Stefan, syntes senast på TV6 i komediserien Karatefylla, som också blev Kristallen-nominerad. Måns har även ett tiotal Beckfilmer på sitt samvete och roller i stora succeér som Rederiet. I övriga roller ser vi Isabel Munshi, Linus Eklund Adolphson, Annie Lundin och Marina Nyström. Regi: Daniel Ottosson. Avsnitt 2 av 8.
Säsong 1, Avsnitt 1: (Datum: 25 mars, 2013 22:00, Längd: 22 minuter 25 sekunder) Älskade du Cops? Tänk dig att du tar realitykänslan från den succén och parar ihop den med det bästa ur långfilmer som Kopps eller Borat. 112 Aina är humorsatsningen som på ytan liknar en dokumentär, men som i själva verket är en hysterisk drift med den svenska polisen. Serien gästas av flera stora skådespelarnamn som Jakob Eklund, Andreas Wilson och Linus Wahlgren. I sin iver att visa upp polisens arbete från den allra bästa sidan klantar poliserna på Hjällby station ofta till det. Poliser som lånar ut vapen till allmänheten, inte upptäcker ett rån om det så sker på den pizzeria de sitter och äter på, eller en polis som hellre tar en joint än jagar buset. Nya humorserien 112 Aina blandar det bästa ur polisdokumentärer som Cops med succékomedier som Kopps i mockumentärstil. Serien gästas av flera av Sveriges största skådespelare som Jakob Eklund, Andreas Wilson, Linus Wahlgren, Micke "Ronald Niedermann" Spreitz samt komikern och den före detta Säpoanställda Hasse Brontén. Alla spelar de en mer skruvad version av sig själva och kidnappar folk, köper sex, eller hamnar i oprovocerade slagsmål. I premiäravsnittet går det mesta fel redan från start. ”Peka och sikta det är som i Battlefield”, ropar den ständigt hungrige polisassistenten Walter Eriksson innan han lånar ut sitt tjänstevapen till den kameraman som är på plats och dokumenterar polisens arbete. En stund senare springer samme kameraman och jagar ungdomar med en laddad pistol i näven. I första avsnittet dyker även Andreas Wilson upp, som sig själv, när han gör research kring en roll i en polisfilm han ska agera i. Måns Nathanaelsson och Fredrik Hallgren, som spelar Frasse respektive Stefan, syntes senast på TV6 i komediserien Karatefylla, som också blev Kristallen-nominerad. Måns har även ett tiotal Beckfilmer på sitt samvete och roller i stora succeér som Rederiet. I övriga roller ser vi Isabel Munshi, Linus Eklund Adolphson, Annie Lundin och Marina Nyström. Regi: Daniel Ottosson. Avsnitt 1 av 8.